Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Babám egyik lába hosszabb,...

Babám egyik lába hosszabb, mint a másik! Valakinek volt ilyen?

Figyelt kérdés

4 hónapos a babám és most vettük észre, hogy az egyik combja vèkonyabb, mint a másik ès az a lába rövidebb is. A 3 hónapos státuszon még nem vettük ezt észre, kb 2 hete lett feltűnő. Nagyon meg vagyok ijedve! Valakinek volt ilyen?

Egyébként voltunk Dévény tornán, ott azt mondták, hogy nagyon szépen mozog, azzal semmi gond nincs, laza a csípője is, de ő is látta a különbséget a két lába között.

2017. febr. 20. 14:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztalak le!

Minden kérdésnél ez van. Valakinek biztos ez az öröme.

2017. febr. 21. 21:14
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Vállalom: lepontoztam.

Azért, mert egy egészséges gyereknek felesleges kínzóeszköz az, amit ajánl.

Nem mellesleg azért is veszélyesen hülyeséget állít, mert ortopéd orvos írhat elő csak terpeszpelust, nem véletlenül.

2017. febr. 21. 21:23
 13/16 anonim ***** válasza:
24%
Mar nincs hat hetes es harom honapos orthopediai szures? Nyolc eve szultem a harmadik gyerekem, akkor meg volt.
2017. febr. 22. 08:41
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Van, mehetsz. Sok hàzi/gyerekorvos elküld, de NEM kötelező vizsgálat!
2017. febr. 22. 10:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Ma voltunk uh-n meg röntgenen. Nincs semmi komoly gond, csak kötöttebb az a lába. Tornáztatni kell és rendben lesz.
2017. febr. 23. 14:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia

Nekünk is ez volt. Egy csontkovacs vette észre és a csípőszűrésen mindent rendben láttak…

2022. dec. 21. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!