Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Teljesen kivagyok! Normális h...

Teljesen kivagyok! Normális h ennyi vírus/baci van?

Figyelt kérdés

Ovis fiam múlt héten szedett antit.kohogott,orra folyt.

Most pár nap ovi után szintén köhög,tiszta takony,lázas és hányt is 2*. Bár lehetséges a slajmtol. Nem tudom. Mert mind a 2* akkor hányt ha kapott vmilyen szirupot.

Egész nap alig evett,teljesen etvagytalan. Inni ivott azért. Bár nem akart de eroltettem neki a vizet meg a teát. Elég ingadozó a hangulata is.

Meg most kb 2 perc alatt elaludt.

Szerintetek ez normális? Ugye nincs vmi nagy baja?

Doki látta délelőtt. Kapott megint antit de konkrétan nem mondta mi baja. Meg sinupretet kapott még.

2017. febr. 3. 21:10
 1/9 Snorri ***** válasza:
76%
Én nem vagyok orvos, de szerintem gáz, hogy ennyi antibiotikumot írnak fel. Kíváncsi lennék, mennyi esetben van rá szükség ténylegesen. Ezzel csak legyengítik a szervezetet. Oké egy mandula-tüdő, stb gyulladás, de köhögés, orrfolyás? Most sem mondta mi baja, csak antibiotikumot írt? Lehet influenza, de arra minek. Lehet visszaesett, mert felesleges volt előzőleg az antibiotikum, csak legyengítette, aztán most erősebb formában visszajött.
2017. febr. 3. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:

A kislányom 9-én kezdte a bölcsit. Járt egy hetet, meg utána hétfőn, aztán hányt. Az orvos szerint nem vírusos volt, hamar el is múlt, de csak következő hétfőn mehetett újra. Péntekig ment, de aznap már lázasan hoztuk haza. Valami vírus volt, de hamar lement a láz. Mire visszavittük kontrollra, addigra meg köhögött. Elvileg mehetne hétfőn, de ugye köhög meg nagyon folyik az orra...

Bónuszként én is egyik betegségből a másikba esek, meg a férjem is elkapott egyet.

Nekem is elegem van, többet volt itthon, mint bölcsiben.

2017. febr. 3. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
4%
Mi az hogy egy szakkepzett orvos aki elvileg diplomas,es nem a lotton,vagy a tombolan nyerte,nem mondta meg hogy mi baja a gyereknek,csak ugy racsapott a hasara es antibiotikumot irt?? Most vagy ti 'anyukak'vagytok ilyen sotetek mar ne is haragudj vagy az orvos nagyon hulye. Ne add neki az antibiotikumot,valtsd ki,de varj meg vele,majd ha sulyosbodik,vegyel wick kenocsot a mellkhasara a kohogesre,meg wick szirupot,es Neo Citrant,vagy szinten wick italport,az jo lazra is. Szegeny gyerek hisz nemreg megevett egy adag antibiotikumot mat,es most adtak neki egy masikat,persze a mai szulok is nagyon tudatlanok,es sotetek. Sajnalom a mai gyerekeket.
2017. febr. 3. 23:12
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Kerdem en,mire irta elsore az antibiotikumot ? Kohogesre es orrfolyasra ?

Es masodjara ?

Hihetetlen, hogy mi megy ebben az orszagban...

Ezert beteg minden gyerek folyamatosan, immunrendszer zero.

2017. febr. 3. 23:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Pirosnak találta a torkát multheten és most is.
2017. febr. 4. 06:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos normális h ennyit beteg, főleg ilyen influenza időszakban. Ettől még nincs nagyobb baja.

Viszont piros torokra nem kell antibiotikum, köhögésre és orrfolyásra sem.

2017. febr. 4. 08:50
 7/9 anonim ***** válasza:

kisfiam két héte hőemelkedéssel, rekedtséggel, étvágytalansággal indított, szerdától már nem ment oviba, aztán járt egy hetet és még két napot, a héten szerdától megint nem ment, hőemelkedés és iszonyú hurutos köhögés, sajnos most ez van, tegnap már én is éreztem, hogy kapar a torkom és köhögök is, szuper :-(

egyébként ez az ovis időszak már istenes, a bölcsi első évében annyit volt beteg a fiam - és persze én is, hogy azt hittem sosem jutunk túl azon az időszakon

kitartást és jobbulást nektek!

2017. febr. 4. 09:07
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!

Azt mondta a dr h bakterialis eredetű.

Igazából gőzöm sincs.

Ma már sárga az orrvaladeka is.

Bízom benne h a kistesoja nem kapja el.

2017. febr. 4. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Probiotikumot kapott? Pár hetes kúra nagyon hasznos lenne.

Az antibiotikum tönkreteszi a bélflórát, nem csoda, hogy utána hány kb. akármitől. Itass vele kamillateát mézzel.

2017. febr. 6. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!