5 hetes tápszeres babának mitől lehet kiütése az arcán?
Próbálom lépésről lépésre kideríteni, mi is okozhatja a kiütéseket - de lehetséges, hogy csak ártalmatlan, mulandó dologról lehet szó. Valakinek van ebben tapasztalata vagy induljunk orvoshoz?
Kb fél - 1 hete pár pötty jelent meg a fiam arcán. Mosószert nem váltottunk, tápszert ugyanazt eszi mint eddig, nem használtunk új "kozmetikumot" stb. Ami új volt: a szemét váladék miatt kamillával töröltem.
Először a szem körül jöttek elő, de most már a pofiján is van sok, főleg olyan helyeken amik az ággyal érintkeznek, ahogy alszik - lehet kidörzsöli? Nagy alvás után erősebb piros ezeken a helyeken. Az ágyban eddig pelus volt a feje alatt - néha bukik - de ezt is kivettem alóla, hátha az volt a gond.
Valaki felismeri ezt a problémát?
Köszönöm előre is a hozzászólásokat!
Most én is leginkább a kamillára gyanakszom.. A Bepanthen nekem is eszembe jutott csak nem mertem, hátha nem tud levegőzni a bőre pedig arra lenne szüksége.. :/
Amúgy egy mostani kép ébredés után:
Ilyen a miénk is, de neki a tapszertol.
Három hét után jött elő.
Utólag is köszönöm a hozzászólásokat!
Azóta elmúltak - csak néhány helyen dorozmás a bőre, de se pirosság se puklik nincsenek már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!