Miért nem tud böfizni a babám? (Tápszeres)
Sziasztok!
Valaki hallott már ilyenről? Egyszerűen semmiféle módszerrel nem böfög, és már 4,5 hónapja küzdünk ezzel. Nagyon sok mindent kipróbáltunk már, tápszeváltás, az összes "okos" cseppeket, cumisüveget váltottunk már, a vízszintestől a függőleges pózig való etetést, büfiztetést minden pózban,ütemben, tempóban, tornáztatást, de semmi. Az orvos is elhajtott, a védőnő is, h nem baj, ha nem böfög, (végig se hallgatnak, "ráhúzzák" h kólika...
Második fiú gyermek után ne nekem magyarázzák meg, h mi a kólika... Ez nem az!!!!!)
Nem is lenne baj, ha éjszakára nem gyűlne fel annyi levegő a hasában, h több órán keresztül sikítva, kiveszülve sír, napi 18 órát van ébren, napközben 5x30 percet alszik percre pontosan.
Az egész napunk szenvedés!!
Ha valaki volt ilyen cipőben és tudja, h ez mi lehet, segítsen!
Ha hason van akkor sem tud? Nekunk anno azt mondtak, hogy ezt is meg kell tanulniuk!
Gondolom a sok levego meg felgyulemlik benne, esetleg szelcso? Nekunk csak ez valt be... Igaz kisebb volt a gyerkoc, de hatasos volt, estenkent leeresztettuk vele!:)
Kisfiamnak par hos koraig neha beszorult a levego kifele.szenvedett szegeny,de nem tudott bufizni.
En ilyenkor a derekatol indulva,felfele "utogettem"a hatat.volt,hogy igy is eltelt 5-10perc mire sikerult.
Ez altalaban bevalt.
Nem vertem lilara,de azert hatarozottan pufoltem :D na szoval erted.
Lehet ezt is probaltad mar,ha igen akkor sajnos nincs tobb otletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!