Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha csak taknyos és köhög, még...

Ha csak taknyos és köhög, még adhatom a vasat?

Figyelt kérdés
2017. jan. 21. 08:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

Ne haragudj, de milyen megfogalmazás ez, hogy takony??? Tirpákság, már bocs.

Ha a vashiányával kapcsolatban, ha ilyen speciális eset miért nem kérdezed az orvosodat? Ide nem szakértők járnak.

2017. jan. 21. 10:52
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm azt a pár normális hangvételű választ. Ezután is az orvosokra fogok hallgatni.

Ez a kérdés újra bizonyította, hogy minél hülébb valaki, annál jobban mondja a magáét.

2017. jan. 21. 11:31
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
De jó, hogy legalább te okos vagy ha már mindenki más hülye. Akkor neked tényleg nem kell kérdezni senkitől.
2017. jan. 21. 11:33
 14/18 A kérdező kommentje:

Most komolyan, szerinted engem mennyire érdekel, hogy csiluka92 és andibaba szerint hülyék az orvosok?

Egyébként sem ez volt a kérdés.

2017. jan. 21. 12:19
 15/18 anonim ***** válasza:
45%
Kedves Kérdező! A lányom gyerekorvosa, illetve a klinikai gasztrós orvosa szerint vasat betegen,taknyosan lázasan,hányós-hasmenősen stb. nem lehet szedni, mert a vas táplálja a baktériumokat!
2017. jan. 21. 13:08
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
ne add,mert növeli a bakteriális felülfertőződés esélyét,és így antibiotikum kellhet.Nekünk ezt mondta a doki,és nem adom,akkor se,ha csak kicsit taknyos.
2017. jan. 21. 14:21
 17/18 anonim ***** válasza:
21%

az előzőek mit okoskodnak,ha sz@ rt se értenek hozzá?

amikor meg beég,még ő van megsértődve...

2017. jan. 21. 14:23
 18/18 anonim ***** válasza:

A vas pótlás és a megfázás közötti összefüggést én sem ismertem, még eddig nem is hallottam róla, ami nyilván önmagában semmit nem jelent, pedig megfigyelek minden összefüggést és általában szeretem megkeresni minden dolognak az okát több egymást megerősítő forrásból. Mivel erről eddig semmit nem hallottam, ezért javasolnék, sőt javasolok is egy orvosi felületet, ahol regisztrálni kell, de utána lehet keresgélni az orvosi válaszokat tartalmazó adatbázisban: [link]

Már kíváncsi lennék, talál-e bárki ilyen összefüggésben bármit? Kössz.

2017. jan. 28. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!