Ha csak taknyos és köhög, még adhatom a vasat?
Ne haragudj, de milyen megfogalmazás ez, hogy takony??? Tirpákság, már bocs.
Ha a vashiányával kapcsolatban, ha ilyen speciális eset miért nem kérdezed az orvosodat? Ide nem szakértők járnak.
Köszönöm azt a pár normális hangvételű választ. Ezután is az orvosokra fogok hallgatni.
Ez a kérdés újra bizonyította, hogy minél hülébb valaki, annál jobban mondja a magáét.
Most komolyan, szerinted engem mennyire érdekel, hogy csiluka92 és andibaba szerint hülyék az orvosok?
Egyébként sem ez volt a kérdés.
az előzőek mit okoskodnak,ha sz@ rt se értenek hozzá?
amikor meg beég,még ő van megsértődve...
A vas pótlás és a megfázás közötti összefüggést én sem ismertem, még eddig nem is hallottam róla, ami nyilván önmagában semmit nem jelent, pedig megfigyelek minden összefüggést és általában szeretem megkeresni minden dolognak az okát több egymást megerősítő forrásból. Mivel erről eddig semmit nem hallottam, ezért javasolnék, sőt javasolok is egy orvosi felületet, ahol regisztrálni kell, de utána lehet keresgélni az orvosi válaszokat tartalmazó adatbázisban: [link]
Már kíváncsi lennék, talál-e bárki ilyen összefüggésben bármit? Kössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!