Kovács Timcsy kérdése:

Milyen allergia tesztet végezhetnek egy 4éves gyereknél?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy a Kisfiam naponta egy keveset köhög. 1-1,5oran at utana semmi..a hazinorvos nem talál semmit a tüdeje tiszta se natha se semmi..elviszem gyerek tudogyogyászatra ott mit csinalnak vele? Ha esetleg por allergiaja van vagy stb?
2017. jan. 8. 13:42
 1/2 anonim ***** válasza:
16%

Tüdőröntgen, allergia vizsgálatok a karján nem tudom pontosan a nevét.

De az biztos nagy sírások lesznek :(

2017. jan. 8. 13:48
 2/2 anonim ***** válasza:
74%

Ha egy kicsit köhög nem tudom érdemes -e mindenféle vizsgálatokkal kínozni.

Tüdőgyógyásznál: első körben fizikális vizsgálat, arcüreg és tüdőröntgen. Prick teszt esetleg. 16 vagy 18 elemre vizsgálták a lányom legutóbb, 4,5 éves, meg se nyekkent. Mivel nem fájdalmas, nincs oka sírni. Meséld el neki, hogy kis karmolást érez, nem fájdalmas, ha reagál akkor mondjuk kellemetlenül viszkethet, de úgyis az öledben ül, tartani kell vízszintesen a kezét, ha fújod, az enyhít rajta. Szóval szerintem nem gáz, nincs oka bőgni, csak ha megijed.

2017. jan. 8. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!