Mi lehet a gond 4hónapos babám nem használja a kezét?
4 hós kor körül kezdenek el a gyerekek fogni, nyulni, pofozgatni.
Ès használja kalimpálásra?
Ha 5 hós koráig nem fog, nem nyúl vagy ütöget semmit, akkor vidd el orvoshoz.
Ezt hogy kell elképzelni? Nem fog meg dolgokat vagy fel sem emeli? Nem tudom elképzelni.
Pontosìtsd légyszi.
Az elég nagy baj. De nem hiszem hogy ezt 4 hónap alatt se a védőnő se a gyerekorvos nem làtta. Minimum 2 stàtusz volt màr.
Vidd el sürgősen dokihoz. Annak oka van ha nem emeli fel a kezét.
Az en lanyomnal is hasonlo volt. Rajtam kivul senkinek nem tunt fel. Se vedononek, se dokinak, hiaba mondtam nekik, h nekem akkor is fura.
Masodik gyerkoc amugy, uh volt is nemi viszonyitasi alapom.
Nekem az tunt fel, hogy a jobb karjat, mintha folyton pihentetne. Mindig maga mellett volt, kinyujtva. Ha a keze fele nyujtottam vmit, akkor inkabb atnyult a masik kezevel es azzal fogta meg, vagy ha esetleg (orvos javaslatara) lefogtam a masik kezet, akkor nagy nehezen utannanyult a pihentetett kezevel, de arra eleg sokat kellett varni.
5 honapos volt, mikor eljutottunk egy gyogytornaszhoz, aki ugy kezdte h ne mondjunk semmit, szeretne megnezni a babat es o majd diagnosztizal, anelkul h tudna, mi a baj.
Rogton mondta h hipoton a karja. A fejet is ferden tartotta, egyfajta C tartasban volt a babam ennyi idosen is. Ez allitolag a csecsemokre jellemzo, aztan kinovik.
2x voltunk nala, mutatott tornagyakorlatokat, amiket otthon, napjaban 2x kellett elvegezni.
Most mar 1 eves csajszi, semmi baja a karjanak.
Vigyetek el ti is gyogytornaszhoz!
Minel hamarabb latjak, annal eredmenyesebben tudnak segiteni, ha gond van.
Minden jot kivanok!
Édes kis picikém.. :(
Vidd el egy dévényes gyógytornászhoz, nagyon jók. És nagyon sok esetben pár alkalom elég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!