A fiam 13-an lesz 4honapos. A gyerekorvos szerint 6 honapos korara beno a csutakja, most 8 kg. lehet-e ebbol gond? elvigyem-e szakorvoshoz? Nalatok mikor nott be?
Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 17:19
1/5 anonim válasza:
Szia! Az én kislányomnak 1,5-2 éves kora között nőtt be a kutacsa, én úgy tudom, hogy kb. 2 éves koráig kell benőnie, de ebben is lehetnek egyéni eltérések (függ öröklődéstől is).
2/5 anonim válasza:
Csutak? Az mi? A kutacsra gondolsz? ami a feje tetején egy puha rész?
Nekünk sokáig volt elég nagy most 14 hónapos és még mindig érezni egy kicsit, de már sokkal kisebb.
Amúgy hivatalosan 16 hónapos kort szoktak mondani amire ált.mindenkinek benő már.
3/5 anonim válasza:
A hátsó kis kutacs szokott pár hét alatt benőni.
A nagy, felső kutacs pedig másfél-2 éves korig.
Ha nem nől rendes ütemben, általában megemelik a napi vigantol olaj cseppszámát.
4/5 anonim válasza:
hát az nem lenne túl jó, ha 6 hónapos korára benőne. akkor nem tudna tágulni a buksija a varratok mentén úgy ahogy az agyának növekedése megkívánná. 1.5-2 éves korában kell, hogy benőjön. ha ennél később következik be, akkor v.mi csontosodási zavar van a háttérben, megemelik a d vitamint, de az ennél korábbi benövés is kóros.
5/5 anonim válasza:
jaaaaa, köszi a lepontozást. nyilván én tanultam rosszul az egyetemen............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!