Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Létezik, hogy az egy eves...

Létezik, hogy az egy eves lanyom nem kapta el a baranyhimlot a nagytesotol?

Figyelt kérdés
A fiamon dec. 17-en jottek ki az elso pottyok. Láza nem volt, 1 het alatt lezajlott, teljesen problemamentesen. Alig volt 50 pottye. Vartam, hogy 2 hetre ra az egy eves lanyomon is kijon, de eddig semmi. Letezik, hogy megussza? A gyerekorvos szerint elkepzelheto, tekintve, hogy dec. 9-ig szoptattam, es valoszinuleg még megvedik az antitestek. Tenyleg igy van?
2017. jan. 2. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd lehet, jövőre elkapja mástól. De lehet, sosem kapja el senkitől.
2017. jan. 2. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Pont a bárányhimlő nem olyan, ami ellen védene az anyatej.

Barátnőmnek a két hónapos (csak anyatejes) babája is elkapta a testvérektől.

De igen, persze hogy létezik, nem mindenki kapja el.

A gyerekeim sem kapták el, pedig többször is volt vírus az óvodában és az iskolában is.

A két nagyot már be is oltattam, mert pubertás korban már már nagyon kellemetlen, vagy előbb túlesnek rajta, vagy ha nem, akkor inkább az oltás. Főleg lányoknál kell vigyázni.

2017. jan. 5. 09:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod!Ha nem kapja el meg az ovodaban sem, akkor majd beoltatom.Most ugy tunik, meguszta.
2017. jan. 5. 10:20
 4/4 anonim ***** válasza:
62%
biztosan elfogja kapni,nalunk a 3 eves volt az elso,majd 2 het utan a 6eves es par napra az 1 eves is.
2017. ápr. 28. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!