Rosszul ébred a fiam. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Azt sem tudom ilyenkor álmodhat-e rosszat, mert nem lehet vele beszélni. Most 8 éves, és az elmúlt években már sokszor előfordult ilyesmi. Általában betegségekhez kapcsolódva fordul elő. Túlságosan kimelegszik, vagy belső láza lehet. Ez akkor is előfordul, ha lázcsillapítóval alszik. Kiveri a víz, teljes testében reszket, és retteg valamitől. Nem tudok vele beszélni, néha válaszol, néha nem. Beletelik 5, akár 10 percbe, hogy rendesen felébredjen. Van, hogy az apát emlegeti, hogy tőle fél, van hogy a kisöccsét. Ma a csapot (vízcsap) emlegette. Feláll, arrébb megy. Ha hozzáérek, ölelem, simítom elhúzódik, még jobban retteg. Kisgyermek korában egyszer megiedt valamitől, akkor azt a helyzetet idézte föl, szinte egyértelmű volt, hogy rossz álom, feldolgozza a félelmét. Voltam pszichológusnál, azt mondta teljesen normális, iskolás korára kinövi, ha nem, menjünk vissza. Azt gondoltam ez már rendeződött. Egyedül közlekedik, megbízható. Hisztis gyerek, de azért kiegyensúlyozottnak érzem. A gyerekorvos mindig azt mondja mindent túlaggódok, a gyerek pedig nagyon érzékeny. Szőke, fehér bőrű, kék szemű. Mit tennétek? Volt valakinél ilyen?2016. dec. 24. 14:19
2/2 anonim válasza:
Én gyerekkoromban ugyanígy voltam. Amikor beteg voltam, lázas, folyton sírtam és féltem, de közben aludtam. Anyuék próbáltak felébreszteni meg stb. de nem maradt abba. Emlékszem, hogy ilyenkor nem álmodtam konkrét dolgokról.. mindig éreztem hogy súlyok nehezednek rám.. meg állandóan láttam egy egyenes vonalat, ami ha elgörbült fájdalmaim voltak.. Aztán ez elmúlt magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!