Bárányhimlős a nagyobbik, mikor kapja el a kisebbik szerintetek?
Korábban kiírtam egy másik kategóriában is a kérdésemet, ha érdekel itt a linkje: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__8311073-..
Gondoltam megkérdezem itt a "gyerek" kérdéseknél is. Köszönöm
A lappangási idő változó. lehet el sem kapta.
Nálunk 1-jén jött ki az első pötty a nagyobbnál, a kicsin 14-én vettem észre az első 2 pöttyöt.
Ja, és akitől elkapta a nagyobbik gyerekem, azon november 15-én jött ki, és 12-13-án voltak együtt pár órát. Tehát arra figyelj, hogy a megjelenés előtt 1-3 nappal is fertőz már, és ekkor már lehet levertebb, nyűgösebb.
uhhh, köszönöm Nektek!
Okosabb sajnos nem lettem, lutri az egész. A nagyobb ugye be volt oltva, így eleinte orvoshoz sem vittem, szúnyog/pók csípésnek gondoltam, gondoltuk. Aztán mikor az egyik pötty megtelt vízzel, na akkor lett gyanús, ez múlt hét kedden volt. A kisebbemen még semmi tünet... azt hiszem.
Utaznánk el. Akihez megyünk azt mondta mehetünk így is, őt nem zavarja. Csak ha a kisebb akkor kezd lázasodni... na ez a félelmem. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!