Mit tennel a helyemben?
Az én lányom is autista és mi is 2 évesen tudtuk meg (nekem szerencsére magasan funkcionál).
Vannak bentlakásos intézmények, ahonnan hétvégére tudod haza hozni ill. ott van még az a lehetőség, h apuka neveli a gyereket. Az övé is, nem csak a tiéd.
Van még egy, aminek nem fogsz örülni, de én elgondolkodnék a kiváráson is. Ha elég nagy lesz a gyerek, akkor válnék csak, addig pedig építeném a saját (külön) életemet.
A ferjed akar válni vagy te?
Ha te, akkor ne tedd. Lépj túl a dolgokon, főleg, ha egyedül nem tudod megoldani, úgy látod.
Ha a ferjed, akkor alakitsd úgy a megállapodást, hogy neked és a gyereknek jó legyen. Ha nem lesz közös megállapodás, akkor a bíróságon erőteljesen kepviseld a gyerek érdekeit is (több pénz és több idő a betegsége, állapota miatt).
Sokan maradnak egyedül nem tökéletes gyerekkel. Az egy jó tanács, hogy keress ilyen anyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!