Párásítót éedemes venni? Melxiket ajánlanád?
Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 14:04
1/6 anonim válasza:
Ha száraz a levegő, akkor érdemes. Nálunk párátlanítani kell.
2/6 anonim válasza:
Előbb egy páratartalom-mérőt vegyél... Mi is a túl sok párával és penésszel küzdünk télen, újépítésű lakásban.
3/6 anonim válasza:
Ha alacsony a páratartalom, mindenképp.Es egy páratartalom mérőt is.Nekunk sencor van.Rakhato bele illóolaj is.
4/6 anonim válasza:
Ha nagyon száraz a levegő (pl. megráznak dolgok, szikrázik a macska, ha simogatod), akkor a légmosó a legjobb megoldás. Sokkal több párát csinál, mint az ultrahangos párásítók, ráadásul normál csapvízzel megy, az ultrahangosba meg venni kell az ioncserélt vizet, ami hosszú távon sokkal drágább.
Sajnos újonnan pofátlanul drága, ahhoz képest, hogy egy faék egyszerűségű szerkezetről van szó. De gyakran árulnak használtat.
5/6 A kérdező kommentje:
Légmosóról nem hallottam még. Rákeresrem a neten, de ez tènxleg uktea drága kategória. Ezt súlyos allergia mellé tudnám eljépzekni, feltéve, ha használ egyáltalán.
2016. dec. 13. 14:21
6/6 anonim válasza:
Én a párásító teljesítmény miatt vettem csak, a szűrés része nem érdekel. Nálunk egész télen ki volt akadva a páratartalom mérő 19%-on, egy kis teljesítményű Venta LW25 légmosóval 30% körüli szintet tudunk tartani.
Igen, újonnan nem éri meg, de én is harmadáron vettem. Érdemes nézelődni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!