Kruppos a kislányom. Milyen párásítót vegyek? Nektek milyen van?
Ma derült ki. A doki hideg párásító készüléket ajánlott, hogy vegyünk, de ahogy néztem elég sokféle van. Ti milyet vettetek?
Tudnátok ajánlani?
Nekünk Hauser UH58 van, teljesen jól működik.
Koszonom a valaszokat.
Az a baj hogy borzaszto fazos. Telen ki se akar menni,mert hideg van. 23 fokban alszik ejjel ezt szereti. Ezert ajanlotta a doki a pararasitot mert tudja hogy ez a huvos hideg szoba nem lesz jo nalunk.
Koszi a kapszula otletet utana olvasok!
Es a gepet is. Megnezem ma.
Kisfiam szerencsére nem kruppos, de mi is vettünk mert télen vattát lehet köpni olyan száraz a levegő nálunk! :/
Mi Sencort vettünk (ha beírod google-ba akkor a zöld tartályos), viszont egy évet bírt pedig csak éjjel ment addig míg a víz el nem fogyott a tartályból. :( Most jön a nyár így nem kell új, de télire mindenképp kerítek valami minőségit. Azt olvastam hogy az ultrahangos párásítók nagyon jók (annyit takar hogy nem csapódik le a pára sem a bútorokra sem sehová), szerintem 10 ezer alatt nem érdemes nézni, pláne ha beteg a gyerek és sűrűn lenne használva. Ami még nagyon jó (és sajnos nagyon drágák) az a sólámpa! Nekem van egy 40 cm magas sólámpám a gyerekszobàba. Ha náthás a fiam csak akkor van bekapcsolva (egész éjjel) + a párásító. Így 3-4 nap alatt meggyógyul és nem szenvedünk hetekig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!