Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ti elküldenétek a gyereketeket...

Ti elküldenétek a gyereketeket gimnáziumba ha rosszul érezné magát? (SÜRGŐS)

Figyelt kérdés

Nincs láza. Torokfájásra és megfázásra panaszkodik. Elég kedvtelen, látom rajta, hogy nincs jól. Egész nap köhög.

14 éves, 9. osztályos, még nem volt mulasztott órája.

2016. dec. 4. 16:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

Elvinném orvoshoz, az majd megmondja, hogy mi legyen, de 2-3 napot otthon lehet maradni...

# 1, 4, 10-es 81%-os válaszló és társai miatt terjednek iskolában, oviban, munkahelyen a betegségek.

Agyvérzést tudnék kapni az ilyentől.

Ha beteg valaki gyógyuljon meg, aztán mehet oviba-iskolába-munkahelyre, stb...

10 évesen nekem is úgy lett tüdőgyulladásom, hogy nem voltam lázas, csak köhögtem, nem maradhattam otthon (mert ugye, aki nem lázas, az nem maradhat otthon), aztán egyik napról a másikra már a hátam is fájt a köhögéstől, 1 hónapig otthon kellett feküdnöm a tüdőgyuszi miatt, baromi jó volt. :(

28N

2016. dec. 4. 20:42
 12/12 anonim ***** válasza:

"# 1, 4, 10-es 81%-os válaszló és társai miatt terjednek iskolában, oviban, munkahelyen a betegségek. "

Az egyik válaszoló vagyok.

Tudod van egy gyerekem, akit bizony itthon tartok, hogy ne fertőzze a többit, de azért ne hasonlítsunk össze egy 5 éves gyereket, egy 14 éves gyerekkel. Ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy az a gyerek tényleg olyan beteg, itt, ismeretlenül azt ír le, amit akar. És tudod ha valakinek eleve gyengébb az immunrendszere, akkor akár fél évet maradjon otthon diákként, gimnazistaként, minden csipp-csupp dologgal, amit egyébként vény nélkül kapható szerekkel is rendbe lehet hozni? Természetesen, ha nem javul, vagy rosszabbul lesz, akkor egyből orvos, de azért egy vírusos fertőzéssel nem biztos, hogy ki kéne 1 hetet hagyni a gimnáziumból, ahol már tudják, hogy mikor és milyen esetben hová kell köhögni, tüsszögni, szóval nem fogják úgy átadni a betegséget a másiknak úgy, mint az óvodában mondjuk.

2016. dec. 5. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!