Hogy lehet éheztetni egy gyereket?
Azt szokták mondani, hogy "kaja mellett gyerek még nem halt éhen".
A fiam viszont képes lett volna rá kicsiként, ha nem kínlódunk. Ha ráhagytuk, egy pohár víz mellett eljátszott egész nap.
Vérképet néztek mostanság?
Vashiány esetén Maltofer hozhat egy kis étvágyat.
Béres csepp is mehet.
Nem rossz, ha junior itallal kínálod, legalább egy minimális vitamint bevinne vele.
En nem keritenek ekkora feneket ennek. A gyerek erzi ha frusztralt vagy. A kilanyom 24 honapos, 9600 gramm es 89 cm.
Rossz evo. Tudom mit elsz at hogy semmit nem akar megenni.
Ott a teritett asztal.
Leves, pûrè, sult hus.
A gyerek meg eszi az ures kenyeret mert mindenre fujjog..
A kenyerrol lejorlatoztam. Kap egy fel szeletet. De van mikor akkpr sem eszik mast. De edesseget sem.
Aztan masnap jol eszik. Aztan megint nem.
De a mi dokink nem csesztet.
En sem vagyok goliat, az apja sem. (48 kg vagyok)
Azt mondta vitamint meg beres cseppet adjak neki. Azt kapja.
Meg hogy nem fog ehen halni, csak most ilyen idoszaka van.
Esetleg probald meg bevonni a fozesbe.
A tesztat is probalhatod. Sutotok, nyers zoldsegek, gyumolcsok.
Leves csajszim csak ugy eszik, hogy egeszben van a repa, azt harapja hozza. Ugy kanalazza a levest.
Probalkozz. Ne add fel. Es ne gorcsolj ra.
A doki meg max radkuldi a gyamugyet. De ha latjak hogy minden ok nem fognak tenni semmit.
Vagy valts orvost, kerj beutalot vervizsgalatra.
Először is nyugodj meg! Nem vagy rossz anya,és a gyereked nem fog éhen halni!
2 évesen az én lányom is 11 kg volt, ő is ilyen vékony alkató, rengeteget mozog, de ő eszik rendesen.
Legyen valami rendszer az evésben, ne rohangálj utána. Üljetek le az asztalhoz enni, ha nem eszik többet mehet. Majd a következő evésnél eszik.
Amit az én lányom eszik:
Reggeli: fél szelet kenyér (általában kéri hogy kockázzam fel neki) felvágottal vagy zöldségkrémmel, paradicsommal, vagy pirítós mézzel
Tízórai: egy alma, vagy egy banán, egy krémtúró
Ebéd: főtt étel, kb egy fél adag
Uzsonna: néha péksüti, vagy palacsinta, ha nem akkor gyümölcs vagy keksz
Vacsi: néha tejbegríz-1 nagy merőkanál, virsli-1db, vagy a reggelihez hasonló hideg vacsi
Este lefekvés előtt még iszik 150ml tejitalt
És egész nap megiszik 0,5-1 l vizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!