Tegnap óta szedjük a Suprax nevű antibigyót és még mindig nagyon csúnyán köhög a kislányom?
Nappal egész jól van köhög de jobban van ,de este katasztrófa,úgy köhög mint egy kutya!
Ki használt ilyet bevált?
Gondoltam !
Nem vagyok hülye !
De a kérdés nem ez volt!!
Kösz a hasznos válaszodat
3 nap minimum kell neki.
Erdemes kiegesziteni bedorzsolossel (wick) ha kora es egyeb tenyezok engedik.
Ejszakara erdemes parasitani.
Ha nathas a fej reszt megemelni a matracnak. (Konnyebben kap levegot)
Nekunk ez a gyogyszer a 4. Nap korul hatott. De meg ra egy hetre is kohecselt.
Ne várd a csodát, sose gyógyul meg az ember 1 szem gyógyszertől.
Nekem is úgy szokott a fiam, bár ő krupos, nappal elvan este meg köhög mint egy kutya. Megelőzésképpen babyloof-ot (vagy mi a neve) kenek a mellkasára és a hátára alváskor, fenistil cseppet adok neki gyulladás ellen és a legfontosabb leveszem a fűtést és 20-20 fokban alszunk.
Esetleg te is próbáld meg. Illetve, hogy hideg-párásíts a szobába, mert az nagyon jót tesz, sós vízzel használva.
Egy utolsó tanács, szokj le a többesszámról, nem vagytok összenőve, nem vagy király, és mindenki csak hulének fog nézni...
Kedves 7 te egy nagyon okos ember lehetsz!!
Képzel 4,5 éves a lányom,és azért mert egyszer használtam a többesszámot még nem kell leugatni ettől még a kérdés az kérdés!!Aki normális választ adott köszönöm szépen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!