Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Nyirokcsomó duzzanat fule...

Nyirokcsomó duzzanat fule mogott? 15 honapos. Volt valakinek?

Figyelt kérdés
15 hónapos lányomnak egyik fule mögött par centire ,nem közvetlenül mögötte, van egy csomócska. mar par hónapos korában észrevettem,lehet születése ota ott van...de az biztos hogy nagyon pici korában észleltem.látta a háziorvosunk,egy másik doki is,mindkettő szerint semmi koros,sok babának van. Most mintha picit meg lenne duzzadva,vagy csak nott vele egyutt,nem tudom.Jo ideje nem is néztem.honapok ota nem.Ez mitől lehet? Vigyem orvoshoz? Lehet a 15hos oltástól? Fogzas miatt? Oltást 12 napja kapta,ragofogai jönnek.12.fogat varjuk,nagyon duzzadt. Jajj ugy beparaztam most...amugy akkora mint egy nagyobbacska szem borsó...
2016. nov. 15. 18:05
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet az MMR-től és fogzástól is.
2016. nov. 15. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!