BCG oltás miatt nyirokcsomó duzzanat. Valakinek volt ezzel tapasztalata?
Figyelt kérdés
4 hónapos lesz a kisfiam, 2 hónapja vettem észre egy kisebb duzzanatot a kulcscsontja felett, porc keménységű, babát nem zavarja érintésére nem reagál. Megmutattam a gyerekorvosnak,azt mondta a BCG oltás következménye. Beutalt pulmonológiára. Azt mondták ha nem pirosodik be, vagy nem kezd el nőni,nincs vele teendő! Ma visszamentünk,mert úgy vettem észre, hogy nőtt. Sajnos a megérzésem bejött, tényleg nőtt, így beutaltak sebészetre, de majd csak szeptember 5-e után lesznek bent. Itt a főorvos azt mondta, ennek műtét lesz a vége, ki kell vágni. Amolyan szépészeti műtét:((2012. aug. 23. 13:56
1/5 anonim válasza:
Az én fiamnak a hónalj alatti nyirokmirigy duzzadt meg emiatt. Ma voltunk a sebészeten, UH-t csináltak. 1 hét múlva kell visszamenni kontrollra, ha nem lesz gennyes valószínű nem csinálnak vele semmit.
2/5 anonim válasza:
A kislányomnak a hónaljában duzzadt meg a bcg oltás miatt a nyirokcsomó. Mi is a sebészeten kötöttünk ki, felnyitották neki és tettek be gézcsíkot, ami kivezette a váladékot. Aztán pár hét után újra megcsinálták, mert még mindig gyulladásban volt. Ennek több mint egy éve, azóta szerencsére nincs gond. Akkor biztos fájt szegénynek, nem altatták és nagyon sírt.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem mondod hogy nem altatták???:O Nekem azt mondta a doki altatásban,de minimum bódításban történik.... Remélem tényleg csak minimális beavatkozás lesz! Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 23. 14:16
4/5 anonim válasza:
Szia ez nem válasz lesz inkább kérdés,honnan venni észre hogy a BCG miatt van a duzzanat?A fiamnak is van a tarkójánál
5/5 A kérdező kommentje:
A gyerekorvos és a pulmonológus, sőt mikor a neurológián voltunk,az is rögtön rávágta hogy BCG oltás. Nyak környéke hónalj környéke ahol megjelenik.... Lehet nálunk az a baj,hogy születése után 10 perccel kapta és az immunrendszer nem tudta feldolgozni.
2012. aug. 24. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!