Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Gyerekem bőre brutál száraz...

Gyerekem bőre brutál száraz ekcémára vagy allergiára gyanakszik a doki, anyatejes baba ezért nekem diétáznom kell! semmi tejtermék, tojás. Kinek mien krém vállt be?

Figyelt kérdés

Szteroidos krémet már nem akarok mert már 2x kapott és nem használt. Sajnálom szegényt mert nem tudhatom fáj neki vagy viszket.

Védöoltást ki miem plusz ajánlotatt adott be?

2016. nov. 4. 06:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Natúr shea vajat kentem rá, nagyon jó volt, jobb mint bármi más amit próbáltam.

A kötelezőkön kívül az ég világon semmit nem adattam be.

2016. nov. 4. 12:25
 12/13 anonim ***** válasza:

1 es.vok ... Erdekes h 14 eve szenvedunk ezzel es megis lepontoznak csak kerdes h mi volt ami nem megfelelo a valaszomban ...

A gyari kenocsokban mindig van tartosito, csomosodasgatlo, es vagy 3-4-5 fele adalek az amugy is viszketo borere tok jok ezek ... Plane egy kicsinek ...

A furdest a heim pal foorvosa javasolta nekem anno de ma is ezt mondjak sokan borgyogyaszok, eocema eseten nincs pancsi max gyors lemosas furdeto kremmel

Vedooltas csak ami kell a tobbit hagyjuk inkabb, spec az egy gyogyszergyari propaganda ...

2016. nov. 4. 14:15
 13/13 PapaiEra válasza:
Mi is küzdünk vele, nálunk valószínűleg a hidegre jön elő. Bepanthen sensiderm, illetve a doki adott Ceumed mintát. Ez egy testápoló, úgy tűnik, bevált. Oltást az agyhártya gyulladás, és a bárányhimlő ellenit kapta meg eddig.
2016. nov. 4. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!