Hogyan lehet megelőzni ezeket a megfázásos betegségeket?
Sziasztok!
A gyerkőceim ezekben a hűvösebb időkben állandóan köhögnek, folyik az orruk, fáj a torkuk, fejük, rosszkedvűek. Ilyenkor sokszor kiesnek a suliból, amit nehéz bepótolni, meg az oviban és a suliban is színjátszást tanulnak, színdarabokat próbálnak előadásokra, versenyekre. Ezeket lehetetlen pótolni.
Szeretném valahogy megelőzni ezeket a taknyos időszakokat, de nem tudom, hogyan. Tudnátok tanácsot adni? Milyen vitaminokat, abból mennyit adjak nekik, esetleg házi praktikák?
Ja, és nálunk stabilan 20 fok van a lakásban, kicsit magas páratartalommal, mert többen vagyunk asztmások. Ez közrejátszhat a betegségekben? Esetleg öltözzenek itthon melegebben?
3, 5, 9 és 10 évesek.
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Én adok c és d vitamint adok a gyerekeimnek (3, 5 és 8 évesek), illetve naponta 1-2 kanál mézet. A legnagyobbnak van még omega 3 tablettája is.
Nálunk a párás levegő nem vált be, vettünk spéci páramentesítőt, beállítottuk 50%-ra, azóta sokkal kevesebbet betegek, a reggelenkénti köhögések is elmúltak. Férjem és a legkisebb gyerek asztmás, a középső gyerkőc is az, illetve neki van veleszületett hörgőszűkülete is.
meleg, rendszeres étkezéssel
és emelt c vitaminnal ha fertőzésveszély van
Ne haragudj, de szerintem piszok szerencsés helyzezben vagy, ha ennyi és ilyen idős gyerekek mellett most kezdessz el ilyeneken gondolkozni.
Mi már kb mindent kipróbáltunk, nem sok szerencséve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!