Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogyan lehet megelőzni ezeket...

Hogyan lehet megelőzni ezeket a megfázásos betegségeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A gyerkőceim ezekben a hűvösebb időkben állandóan köhögnek, folyik az orruk, fáj a torkuk, fejük, rosszkedvűek. Ilyenkor sokszor kiesnek a suliból, amit nehéz bepótolni, meg az oviban és a suliban is színjátszást tanulnak, színdarabokat próbálnak előadásokra, versenyekre. Ezeket lehetetlen pótolni.

Szeretném valahogy megelőzni ezeket a taknyos időszakokat, de nem tudom, hogyan. Tudnátok tanácsot adni? Milyen vitaminokat, abból mennyit adjak nekik, esetleg házi praktikák?

Ja, és nálunk stabilan 20 fok van a lakásban, kicsit magas páratartalommal, mert többen vagyunk asztmások. Ez közrejátszhat a betegségekben? Esetleg öltözzenek itthon melegebben?

3, 5, 9 és 10 évesek.

Köszönöm előre is a válaszaitokat!

2016. okt. 27. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Én adok c és d vitamint adok a gyerekeimnek (3, 5 és 8 évesek), illetve naponta 1-2 kanál mézet. A legnagyobbnak van még omega 3 tablettája is.

Nálunk a párás levegő nem vált be, vettünk spéci páramentesítőt, beállítottuk 50%-ra, azóta sokkal kevesebbet betegek, a reggelenkénti köhögések is elmúltak. Férjem és a legkisebb gyerek asztmás, a középső gyerkőc is az, illetve neki van veleszületett hörgőszűkülete is.

2016. okt. 27. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:

meleg, rendszeres étkezéssel

és emelt c vitaminnal ha fertőzésveszély van

2016. okt. 27. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de szerintem piszok szerencsés helyzezben vagy, ha ennyi és ilyen idős gyerekek mellett most kezdessz el ilyeneken gondolkozni.

Mi már kb mindent kipróbáltunk, nem sok szerencséve.

2016. okt. 27. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!