Anyukák! Melyik a legolcsóbb lázcsíllapító szirup babáknak?
Figyelt kérdés
2016. okt. 20. 15:23
1/26 anonim válasza:
O---óóóóó.... Gyógyszerre sincs pénz? Messze még a családi...
2/26 anonim válasza:
Mi Algoflex baby-t használunk.1040 Ft-ért vettem.
4/26 anonim válasza:
Bemész a patikába és megkérdezed. De azért ez nagyon gáz.
5/26 anonim válasza:
Persze én le lettem pontozva, a 4-es meg nem.
Akkor is tartom a véleményem. Eléggé szr ügy ha a gyerek gyógyszerén spórolsz vagy a gyógyszerére nincs pénzed.
Amúgy meg be kell sétálni a patikába és meg kell kérdezni, hogy melyik a legolcsóbb, amit ajánlanak.
6/26 anonim válasza:
A lazat nem kell csillapitani ha a baba jol van.
A laz az immunrendszer jele hogy dolgozik.
Bo folyadek es elmulik egy par nap alatt.
7/26 anonim válasza:
Nem tudom melyik a legolcsóbb, sosem azon a pár száz forintnyi különbségen múlt a család vacsorája. Egyébként 3 éves koráig kúpot kapott, onnantól hogy hajlandó volt szirupot is bevenni nurofent kapott, ezt ajánlották és nekünk is bevált. A lázat leviszi és biztos jó íze lehet, mert a gyerekek szívesen veszik be.
8/26 anonim válasza:
Ha makacs a laz, akkor kétféle hatóanyagú kell és ha még pici baba,n akkor el kell vinni orvoshoz, nem pedig egyszerűen lázat csillapítani.
9/26 anonim válasza:
Most megnéztem a neten, a Panadol, Algoflex és Nurofen közül az Algoflexet írta legolcsóbbnak, a Nurofent legdrágábbnak. Az biztos, hogy nálunk a Nurofen volt mindig is a leghatásosabb, a többi nem sokat ért.
10/26 anonim válasza:
Én Panadol Baby-t veszem, 1000 ft körül. Ez mindig van otthon, mert nem csak láz, hanem fájdalomcsillapító is.
Amúgy ezek a készítmények szabadárasak, szóval bemész a patikába, és megkérdezed, mert eltérő mindenhol az ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!