A 4 éves kislányom folyamatosan taknyos?
Amióta bejött ez az ilyen-olyan idő folyton taknyos és ez a jó kis zöld takony jön ki a kislányomnak!!
Nem szeretnèk antibiotikumot adni neki!!
Ha Sinuprtetet adok neki,az jó?
Szèpen fujja az orrát , azzal nincs baj!!Tehát oldódik a váladèk !
Ezen kívül más baja és tünete nincs!
Ki mit csinál ilyen taknyi időben ?
Milyen váladékoldó vált be?
Köszönöm szépen
Recept nélküli antibiotikumos orrcsepp nincs. még soha nem kaptam úgy antibiotikumot, terhesen se, hogy előbb baktériumtenyésztést csináltak volna a torkomból vagy köpetből. Lehet, hogy az lenne az igazi, de vagy nincs rá pénz, vagy mégsem annyira fontos, nem tudom, mindenesetre, bár én sem vagyok antibiotikum párti, úgy gondolom, ha megnézi az orvos a tüdejét a gyereknek, és az már érintett, és ezért további vizsgálat nélkül antibiotikumot ír fel, akkor annak helye van.
neomicines orrcsepp nálunk mindig van itthon, sokszor elég is.
Mi ez amit írtok h torokból baktériumtenyésztés? Ilyen tényleg van? Én még sosem hallottam róla.
Elvileg vérvételből lehetne kideríteni h van-e valamilyen baktérium a szervezetében, de nyilván minden kis náthára nem fognak elküldeni vérvételre.
hát, ha már vérből lehet kimutatni a baktériumot, akkor régen rossz, közel a szepszis :o
a baktériumtenyésztések vmely testváladék oltásábó készülnek. nyár, orrváladék, hüvelyváladék, stb.
*nyál*
(megártott ezt a takony idő, jobbra vágynék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!