Nem tiltakozik egyáltalán, meg sem érzi mert teszek a lázmérő végére egy kis popsikrémet, közben meg gügyögök neki.
2016. aug. 21. 22:03
12/21 anonim válasza:
mikor mondtam az orvosnak, hogy a 10 honapos gyerekemnek nem tudom a lázát megmérni a fenekében, nagyon forgatta a szemét…hogy minek dugjuk még mindig oda a lázmérot…és jol ki is osztott, hogy ilyen nagy gyereknél már rég a fuleben kellene nézni..
2016. aug. 21. 22:50
13/21 anonim válasza:
Mi is hónalj vagy homlokon mérjük. Sosem mértük popsiban.
Én elutasítom teljesen
2016. aug. 22. 00:04
14/21 A kérdező kommentje:
Nalunk mindig popsiba tortenik a lazmeres, kicsinek tetszik vagy nen, de tudom hogy pontos, és mp belul keszen vagyunk
2016. aug. 22. 05:59
15/21 anonim válasza:
Nem,semmi baja nem volt tőle, észre sem vette. Babáknak így a legpontosabb, a 4 éves fiamnak már infra mérővel mérek, de picinél nem tettem volna, az biztos.
2016. aug. 22. 07:20
16/21 anonim válasza:
Nem értem ezt a segbedugós hőmérőzés erőltetését. Ma már vannak olyan hőmérők mint egy pisztoly, nem kell a bőrhőz érni vele, azonnal megmondja a hőmérsékletet és tízed pontos: Ilyen: [link]
3300ft postával. Nem jobb????
2016. aug. 24. 17:04
17/21 anonim válasza:
15-s vagyok. Nem, nem jobb, ugyanis azért nem tized pontosak.Mint írtam nekem is ilyen van, ráadásul az általad linkeltnél sokkal drágább eszköz. Kb. 2,5 éves kora óta használom a fiamnál, mert ebben a korban 1-2 tized ide-oda már nem számít. Ez csecsemőknél nem így van, ott pontosan kell mérni, ez pedig végbélben mérésnél lehetséges. A legtöbb baba meg sem érzi, ha normálisan csinálja az ember.
2016. aug. 24. 17:12
18/21 anonim válasza:
Nem, nem jobb. A háromszor annyiba kerülő se jobb.
Az infrás nemhogy tizedre nem pontos, de a 39 fokos lázat is 37-nek mérte, mert izzadt a gyerek homloka. Ha ragaszkodom a "non-contact" módszerhez, rá se jövök hogy miért hánykolódik álmában a gyerek.
A fülhőmérő pedig 3 év felett használható, mert egész egyszerűen addig túl kicsi a fülük.
Hónaljban több perc megmérni.
Popsiban a miénkkel 3 mp. Bedugom és már kész is van.
Lázgörcsös gyerekem van, nem mindegy tizedre sem hogy mennyi.
2016. aug. 24. 17:23
19/21 anonim válasza:
17-es vagyok. Nálunk ugyan olyan sosem fordult elő, mint az utolsónál(egyértelműen mutatja a lázat és annak alalulását is a fiamnál), de babánál tényleg nem használnám.
2016. aug. 24. 17:38
20/21 anonim válasza:
Hàrom gyerkőcöt neveltem fel. Soha eszembe sem jutott a fenekükben làzat mèrni. Megalàzó ès kellemetlen szerintem. Sok màs módon is meglehet oldani. Nem èrtem miért kell hajszàlpontos eredmènyt kapni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!