Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Oltást csak a körzetes orvos...

Oltást csak a körzetes orvos adhat be? Három hós oltás következne, de vidéken fogunk tartózkodni. Beadhatja más megyében más orvos?

Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2016. júl. 31. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor majd megkapja 1-2 hèttel kèsőbb.
2016. júl. 31. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tragédia. Amikor a doki szabira megy, akkor sem pont a hónapfordulón adja be.
2016. júl. 31. 22:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Beadja a körzetes, mikor hazaértetek vidékről. Néhány hét csúszás nem gond.
2016. júl. 31. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem ban ha csúszik picit, szerintem is a tiétek adhatja be.
2016. júl. 31. 23:46
 6/7 Lina63 ***** válasza:
Nincs probléma, ha csúsztok az oltással, csak jelezd. Én eddig mindíg szoltam vnőnek, hogy úgy néz ki nem leszünk itthon, de volt olyan, hogy szóltam vnőnek, hogy ballagásra mennénk oltás utáni napon. Akkor arra azt mondta, hogy ráérünk beadatni mikor megjöttünk..
2016. júl. 31. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem.

Nálunk egyszer betegségek miatt 3 hetet csúszott az oltás. Nem egy tragédia. Csak a következő is csúszik így ugye, azzal majd számolni kell.

2016. aug. 1. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!