Algoflex baby alkalmazása után tapasztalt valaki szemhéjduzzanatot a babánál?
Figyelt kérdés
Babám hamarosan hat hónapos lesz. Tegnap este nagyon sírt, nem lehetett megvigasztalni és elaltatni, így 9 óra után adtam neki egy adag (2,5 ml) Algoflex Babyt. Fogzásra gondoltunk. Ettől lassan megnyugodott és jó fél óra múlva le lehetett tenni aludni is. Reggel azt tapasztaltam, hogy a jobb szeme be van kissé duzzadva.
Újabban szokása, hogy eddig 100%-ban háton alvásról átszokott a hason alvásra, most is, hogy visszaaludt, a jobb pofiján alszik. Ha esetleg ez okozza, ébredés után mikorra menne le a duzzanat?
11-re viszem gyerekorvoshoz, akkortól rendel, csak érdekelne, hogy más is tapasztalt-e ilyet.
2016. júl. 13. 09:28
1/5 anonim válasza:
Panadol, Nurofen, semmi mast nem szabadna adni
2/5 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz #1? A Nurofen egy az egyben ugyan az, mint az Algoflex Baby, 20 mg/ml iboprofén. Nyilván innentől a Nurofen is kiesett nálunk, ha az Algoflex Baby nem vált be.
2016. júl. 13. 09:36
3/5 anonim válasza:
A lányom 3 hós kora óta ezt használjuk,most 18 hós.Sosem tapasztaltunk ilyet.Mindenképp mutasd meg orvosnak.Lehet egy enyhe allergiás reakció is.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, én is erre gondolok... Most jöttünk haza, kaptunk Calcimuscot, fél ampullát kell adni a babának, és ha nem javul, vagy rosszabbodik, akkor pisimintát kell adni. Már alig észrevehető egyébként, szóba került az is, amit én említettem, hogy újabban a pofiján alszik konkrétan. De inkább az Algoflexre gyanakszom. Vettem is Panadol Babyt, hogy legyen itthon. Nem örülök, ha allergiás az ibuprofenre, mert hallottam már olyat, hogy ha nagyon lázas a gyerek, lehet váltogatni a különböző hatóanyagúakat, így nekünk ez kiesik... :(
2016. júl. 13. 11:49
5/5 A kérdező kommentje:
Valakinek hasonló tapasztalat? Délre teljesen elmúlt, kálciumot sem adtam.
2016. júl. 15. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!