Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Véres széklet? Szerintetek?

Véres széklet? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Kisbabámnak véres a széklete. Szinte mindegyik pelusában van egy kicsi friss ver. 8 hetes, kizárólag anyatejes és a széklet állaga is normális. A tejfehérje allergiát, k-vitamin hiányt, fertőzéseket, végbélnyílás repedést kizárták. Nem igazán tudják, hogy mitől lehet.
2016. máj. 31. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Komoly betegsegnek is lehet a tunete, mint pl rak. Ezzel nem akarlak megijeszteni, de szerintem vizsgaltasd ki masra is :/ nem tudom, hogy miert nem foglalkoznak vele komolyabban az orvosok.
2016. máj. 31. 11:02
 2/4 Betu ***** válasza:
Kedves 1.! Miért ijeszgeted szegényt? Igazàból nem tudom mi lehet a baj nem vagyok orvos, de biztos nem gondolnék ilyen rosszra. Szerintem keressetek fel egy magàndokit aki jobban megvizsgàlja a babàtokat. Hol laktok? Ha Miskolc közelébe van jó gyerekorvos ismerősöm. Talàn tudok segíteni. Gyógyulàst kívànok!😊
2016. máj. 31. 11:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ennek pont par honapja neztem utana, m a kislanyom homokot evett a strandon es utana veres volt a szeklete. Ha alvadt es barnas a ver, az a nagyobb baj, m az egeszen bentrol jon. Az lehet az oka komolyabb betegsegnek. A friss ver a vegbel vege kornyekerol jon. Lehet, h felserti a kaki a kis popsijat es azert verzik. Ez kevesbe komoly, de ha nem marad abba, akkor mindenkeppen orvost javasolnek.
2016. máj. 31. 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem ijesztegetem, azert mondtam, hogy menjen es vizsgaltassa ki! A teny teny marad, es nem szabad felvallrol venni a dolgokat, hatha tenyleg komoly dolog van a hatterben, jobb, ha idoben eszreveszik.
2016. máj. 31. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!