Vércsepp a wc papíron? Volt valakinek a gyerkocenek? 5eves
Innen és ennyiből nekem is annak tűnik, hogy a kemény széklet sértette fel. Adj neki glicerines kúpot, ez megkönnyíti a kicsusszanàsás a kemény székletnek, amíg nem lesz laza a Laevolactól.
Rostdús étrendet tudnék még javasolni de azt az orvos is elmondta.
Azért fáj és viszket neki alul mert valószínű sebes, én nem gyanakodnék féregre, amíg meg nem oldódik a székrekedése, nyugi! (Ha mégis az lenne, inkább hígabb a széklet, és láthatsz benne petét, férget...persze ha a panaszok nem múlnak el egy idő után sem, akkor vissza a dokihoz, de szerintem kedden még korai, hogy addig begyógyuljon a kislányod feneke.)
Azért, mert keményet kakál, és kirepeszti a végbelét.
Amíg csak 1-2 csepp van a papíron, "ne aggódj", nekem volt, hogy első törlés CSAK vér volt, annyira szétmentem ott lenn.
És sebes, plusz pállik, azért csíp. Erre nekem bevált:
- fürdés, szárazra! törlés (én papírral pluszban áttörlöm azt a részt), és azonnal bekenem gyorsan beszívódó testápolóval (vagy babapopsikrémmel)
- minél több időt szabad hátsóval lenni, hogy szellőzzön a környéke (én éjjelre pl. nem veszek bugyit).
A székrekedésre meg folyadék, rostok, a laevolacot felejtsd el, mert hashajtó és hozzászokhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!