Ha a bárányhimlő lázzal kezdődik, akkor mennyi idővel a láz kezdete után jelennek meg az első pöttyök?
Elképzelhető, hogy elkapta, de nem tudjuk, tegnap délután óta lázas, egyelőre semmi több.
Persze lehet hogy más vírus, csak tudni szeretném, hogy mennyi idő után lehet kizárni a himlőt.
A fiam délután 3 körül lázasodott be, este 8-kor már voltak rajta pöttyök.
Én egyszerre kaptam el vele, én délután lázasodtam be és másnap estére lettek pöttyeim, szóval változó.
nálunk előbb pöttyösödött (első 24 órában talán 4-5 db pötty jött ki rajta), és csak másnap estére lett hőemelkedése.
Nem feltétlen jár lázzal.
Köszi, ezt én is tudom.
Csak nekem most lázas a gyerekem, és mivel volt kapcsolatban bárányhimlőssel, ezért érdekel, hogy mi lesz belőle, mert nagyon nem mindegy, hogy egy vagy két hetet kell megszerveznem (ne adj Isten többet...)
Én úgy tudom 2 hét a lappangási idő de ez alatt is fertőz, ha esetleg játszottak korábban is.
Tesóm lányánál is a láz volt hamarabb reggelre, másnap reggelre meg pöttyös lett.
Köszönöm, nem lett belőle himlő, ma voltunk dokinál is, bár már nincs láza, csak olyan "pocsékul van".
Azt mondta, ha visszalázasodna, akkor vizelettenyésztés kel, mert amúgy semmit nem talált, a náthán kívül nincs is semmi. Fül, torok, tüdő rendben.
Remélem meggyógyul, a héten már nem megy oviba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!