Kisfiam 8hetes nagyon szörcsög az orra. Mit tudok még tenni?
Figyelt kérdés
Tengeri sós oldatot használunk orrszívó-porszívóval nem jön ki szinte semmi.párásítunk a szobába+van levegőtisztítónk. Már nagyon zavarja szegényemet a folyamtos szörcsögés a szopizás is már nehézkes. Napközben nem olyan vészes de éjjel és reggel katasztrófa. Hétfn megyek dokihoz vele de addig jó lenne ha valaki tudna segíteni hogy még mit tudnák tenni hogy jobb legyen neki?2016. ápr. 16. 08:06
1/3 A kérdező kommentje:
Még azt elfelejtettem hogy anyatejet is már csepegtettem be neki.
2016. ápr. 16. 08:13
2/3 anonim válasza:
Sajnos nem sokat tehetsz.Az en kisebbik babam 2 hetes kora ota beteg.Most 4 honapos.Mindent elkap a batyjatol.Naponta 6-szor mosom at az orrat, es 3-szor aeroszolozunk sos vizzel.Itt Olaszorszagban ennyit csinalnak, semmit nem kaphat, mert meg nagyon pici.Mar 2-szer korhazban is voltunk bronchiolitis miatt.Kitartas!
3/3 A kérdező kommentje:
Nekünk azért nem olyan durva a dolog szerencsére. Nekem is van egy 3,5 éves kisfiam de ő nem beteg. Kitartás akkor neked is.
2016. ápr. 16. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!