Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Bárányhimlő elleni oltást...

Bárányhimlő elleni oltást beadattátok?

Figyelt kérdés
Tudom van sok ilyen kérdés de a legfrissebb hozzászólásokra lennék kíváncsi. Aki beadatta mennyi idős volt a gyermeke? Tényleg lehet már 9 hónaptól?
2016. ápr. 4. 18:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem. A kislányom könnyen átvészelte. A fiam még benne van, pont a legrosszabb napokban. Neki sokkal több a pöttye, egyből meg is ijesztett a gyerekorvos, felsorolta az összes szövődmény tünetét amit figyelnem kell (amikről persze kivétel nélkül tudok), de igazából én még így sem vagyok biztos az oltásban. Mondjuk már lecsúsztunk róla.
2016. ápr. 18. 15:07
 12/12 anonim ***** válasza:
nállunk a kislányom nemrégen kapta el. viszonylag könnyü lefolyásu volt. csak a viszketések okoztak gondot. se láz, se rossz közérzet. nem oltattam be! Viszont az igaz, hogy aki beadatta, sem véd 100% ban. az oviban volt aki oltás ellenére könnyebben, volt aki magas lázzal, és nehezebben viselte és elkapták igy is. a 25 gyerekböl három nem kapta el. köztük a kisfiam se. most a teso volt az, igy várható, hogy azok leszünk.
2016. ápr. 21. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!