Bárányhimlővel ki lehet-e menni az udvarra? Kertes házban lakunk! Mindenki mást mond!
Napfény nem érheti a himlőket, a pörköket sem! MEgmarad a nyoma, plusz több pötty jön ki!
Árnyékos helyre kimehettek, ,mert azért kell a levegő, de oda sem óráig!
Átérzem a gondot, nekem tavaly nyáron volt két hetes váltásban bárányhimlős a három gyerek... másfél hónap bent... :( Nálunk van egy három oldalról zárt nagy faépítmény az udvaron, ott levegőztettem napi 20 percet. Többet nem, mert ugye csak ki akartam állandóan menni a fényre, úgy kapkodtam utánuk, mint valami partjelző a pályán...
simán
nekem nyár közepén voltak, kint voltak végig a kertben
napon is sőt még pancsoltak is sokat
40fokban kínzás lett volna bent tartani őket
nem lett több petty és mind szépen eltűnt nem látszik a nyoma
Nyugodtan kiengedheted a gyereket, nem lesz semmi baja. Az ilyenbabonákkal meg nem kell foglalkozni: "Napfény nem érheti a himlőket, a pörköket sem! MEgmarad a nyoma, plusz több pötty jön ki!"
A helye ugyanis akkor amrad meg, ha elkaparja a gyerek és több meg nem lesz, az, hogy éppen emnnyi van, csak attól függ, mennyire erös a fertözés.
4-es, milyen kedves vagy...
Sajnos nem babona. Nekem három gyermekem van, és amikor kint voltunk, mindig több pötty lett rajtuk. Ha nálatok jól alakultak a dolgok, adj hálát érte.
A kérdező úgyis úgy dönt, ahogy akar.
Kár, hogy nem adhattam én is más választ, mint ami az igazság!
A 4-es vagyok: és mind a négy gyerekem volt kinn a napon bárányhimlövel, nem lett töle több, söt a rokoságban egyetlen gyereknek sem, pedig legalább 15-16 esett már át a bárányhimlön.
Ha a te gyereked nek a kinnlétel után több lett, akkor az akkor is így lett volna, ha benn tartod a sötétben.
Köszönöm!
Voltunk kinnt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!