Alkalmazott e mar valaki homeopatiat autista gyerekenel Dr. Sebö Zsuzsa segitsegevel, tapasztalatokra lennek kivancsi?
Ja igen eléggé komoly hely világhírű a Hévizi gyógyfürdőkórház, te tudatlan...
Amúgy szerintem keress valami más munkát magadnak, mert a bértrollokat már kezdik lebuktatni sok helyen, csak egy jó tanács.... :)
Te jó ég, mi van itt! Senki nem válaszolt érdemben, csak egymásnak estek, mire jó ez?
Az én fiam sokáig autista gyanús volt, sok, 1-1,5 óráig tartó dührohamokkal, nem alvással, stb. Végső elkeseredésemben kipróbáltuk a Sedatif Pc-t és néhány nap után nyugodtabb volt gyerek ( igaz, így sem aludt jól, arra nem használt). Nála végülis a szorongás okozta ezeket, magába fojtó alkat, mikor picit nyugodtabb lett,mtudtunk beszélgetni, feloldani görcsöket. Ilyen formán el tudom képzelni, hogy nyilván magán az autizmuson nem, de néhány tüneten segíthet a homeopátia ( mivel az autisták nagy része is szorong)
No, lehet lepontozni nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!