Alkalmazott e mar valaki homeopatiat autista gyerekenel Dr. Sebö Zsuzsa segitsegevel, tapasztalatokra lennek kivancsi?
"Sok gyógyszer kevésbé hatékony, mint amennyire annak gondoltuk - figyelmeztettek a közelmúltban neves szakemberek. Sőt, egyes becslések szerint a vényköteles gyógyszerek a harmadik legnagyobb halálokozók a rák és a szívbetegségek után. Ennek kapcsán a Pénzcentrum most megnézte, mi jellemző a magyarok gyógyszerfogyasztási szokásaira, és mennyit költünk átlagban a gyógyszerekre.
Nemrég arra figyelmeztettek neves szakemberek, hogy sok gyógyszer kevésbé hatékony, mint amennyire annak gondoltuk. A szakértők azt állítják, hogy túl gyakran kapnak a betegek kevésbé hatásos, sőt sokszor inkább ártalmas gyógyszereket. A nagy gyógyszeripari cégeknek ugyanis - a minél nagyobb profit érdekében - óriási befolyása van abban, hogy milyen gyógyszereket írnak fel nekünk.
Egyes becslések szerint a vényköteles gyógyszerek a harmadik legnagyobb halálokozók a rák és a szívbetegségek után. A legnagyobb veszélyben azok lehetnek, akik több orvosságot is szednek párhuzamosan. Ugyanis minél több gyógyszert szed valaki, annál több esély van arra, hogy mellékhatások fognak fellépni. Ezeket a tüneteket azonban félreértelmezhetik az orvosok, amire újabb pirulákat írhatnak fel.
Az ördögi körnek pedig akár halál is lehet a vége."
Dr. Zacher Gábor toxikológus! :)
Azért ha már ennyire támadjátok a homeopátiát a hagyományos gyógyszerekkel mi a helyzet? :)
Ja értem azzal minden rendben van, a homeopátiának nincs mellékhatása a nagy hígítás miatt, viszont a gyógyszereknél sincs minden rendben, csak is nagyon indokolt esetben szabad felírni gyógyszert, ez az orvosnak is elő van írva, ennek ellenére tojik az egészre... (Tisztelet a kivételnek)
Én nem a homeopátiát védem, de az indexnek a cikkjei pont nem érdekelnek, mivel, hogy az akupunktúráról annyi baromságot írtak, hogy örüljenek, hogy még nem perelték be őket a hagyományos kínai orvoslással foglalkozó orvosok és a komplementer medicina vezetői... :)
"Az fel sem merült benned, hogy a legtöbb, hétköznapi, nem súlyos fertőzéses megbetegedés magától is meggyógyul?"
Én pl reumatikus betegségekkel foglalkozok mint szakember és azok soha nem fognak maguktól rendbe jönni, hacsak nem kezelik őket, és itt szó nincs gyógyszerekről, hanem természetes úton, gyógyfürdő, gyógymasszázs, gyógytorna, reflexológia, akupunktúra, köpölyözés és még sorolhatnám...
Ugyebár a gyógyfürdőkórházak, reumakórházak, rehabilitációs központok így működnek és számtalan olyan esetet hallottam a betegeimtől, hogy a gyógyszer sem használ sok esetben a problémára és ezt Dr Zacher Gábor is megerősítette, de viszont valakinek a homeopátia hatott...
Úgy, hogy jobb lenne, hogy ha kicsit visszavennénk az egónkból és hagyatkozni a tapasztalatokra és a betegeknek a véleményét is meghallgatni, tudom, hogy ez a mai orvosok többségének problémát jelent, de ne csodálkozzon, hogy ha a beteg nem szereti...
Itt is amit itt látok nem a kérdésre válaszolnak, hanem a saját látásmódjukat akarják ráerőltetni másokra, de annak az illetőnek nem fordul meg a fejében, hogy a másik oldallal is vannak problémák méghozzá nem is kicsi a hagyományos gyógyszereket tekintve... :)
Nem, nem alkalmazott senki.
Tessék. Most boldog vagy?
Te barom ezeket a kezeléseket amiket felsoroltam a reumatológiához tartozik te szerencsétlen...
Hallottál már reumatológus főorvosokról?
Ugyanis ezek a kezelések mind orvosi utasításra történnek!
Ha nem tudod akkor fogd be a pofád és a tudatlanságodat légyszíves ne reklámozd köszi!
"Nagyon meggyőző vagy a 31%-oddal. Biztos értesz hozzá."
Mivel a reumatológián dolgozok mint gyógymasszőr-fizioterapeuta így értek hozzá és tudom mi van ott! :) És nem értem mi köze van a százalékomnak ehhez...... :)
Szent András reumakórház kezelései:
"Regeneráló frissítő masszázs (résztest), 35 perc 3 700,- Ft
Betegségspecifikus masszázs 40 perc
Szárazkefe masszázskezelés '45
Reflexzóna - szegment masszázs, 40 perc
Gyógynövényes masszázs 45 perc
Lábmasszázs, 30 perc
Akupresszúrás masszázskezelés iplikációs párnával („fakír ágy”), 40 perc
Különleges regeneráló masszázs csípő és lapocka mobilizálással, 45 perc
Fejfájás-migrénkezelés ( 20 perc )
"Harkály" masszázskezelés 45 perc
Csúsztatásos köpölyözés (hát /derék) 20 perc
Ránctalanító köpölyözés (nyak /dekoltázs) 20 perc
Trigger pont masszázs - fejfájásra (40 perc)
Trigger pont masszázs - derék- és csípőtáji fájdalomra (40 perc
Trigger pont masszázs - nyaki- és vállövi fájdalomra (40 perc)"
Téged kéne 52 %-os kivágni a francba mert folyamatosan hazudozol ráadásul kórházak és szakemberek munkáját rágalmazod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!