El vehetik a kislányom?

Figyelt kérdés
3 éves a kislányom. Nincs se orvosunk se védőnőnk már 2 éve... Ezért el vehetik?
2016. márc. 5. 09:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy nincs? Oltásokat megkapta? Most megy oviba, kell majd gyerekorvostól.igazolás, hogy mehessen és kérni fogják az oltási kiskönyvet is.
2016. márc. 5. 09:29
 2/24 A kérdező kommentje:
1 éves korig vvannakcsak oltások....
2016. márc. 5. 09:33
 3/24 anonim ***** válasza:
Fényevő?
2016. márc. 5. 09:34
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem
2016. márc. 5. 09:39
 5/24 anonim ***** válasza:
78%
Felelőtlen vagy és az én gyerekeimet is veszélybe sodrod azzal, hogy kinyitod a már megfékezett halálos betegségek előtt a kaput. Én szívem szerint feljelentenélek, de egy jótanács: ne ragadj le az egyoldalú véleménynél, hanem olvass utána mindennek.
2016. márc. 5. 09:46
 6/24 anonim ***** válasza:
15 hónapos mmr oltás? És mit jelent, hogy nincs? Meghaltak? Elköltöztél? Nem jártál náluk? Ki fogja kiadni az ovis igazolást?
2016. márc. 5. 09:46
 7/24 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy ez felelőtlenség.... Nagyon bánom is, hogy ennyire el rontottam...ffolyamatosan költözés alatt álltunkmmiután egyedül maradtam...de erre nincs rendes mentség.... hibáztam, hogy nem vittemeés eddighhúztam de most márvinni ffogom
2016. márc. 5. 09:56
 8/24 anonim ***** válasza:
Akkor jó. Vidd el hétfőn az orvoshoz, és ott az orvossal megbeszélitek a továbbiakat.
2016. márc. 5. 10:21
 9/24 anonim ***** válasza:
42%
igen elvehetik. Jó ha tudod hogy két hónapon túli oltási elmaradást jelenteniük kell az illetékes szerveknek, tehát bőven van nyoma hogy nem jelentetek meg. Arról nem is beszélve hogy nem csak a te gyereked, hanem más gyerekének az életét is veszélyeztetted. Ja igen, közösségbe se mehet addig míg nincsen meg az összes oltása, és mivel vannak olyanok, amik között akár két hónapos szünetet is kell tartani, valószínű hogy még egy évig nem is mehet.
2016. márc. 5. 10:26
 10/24 anonim ***** válasza:
7%
Nem fogják elvenni, ha egyébként szépen neveled, ne félj. Menj el az orvoshoz, megbeszélitek.
2016. márc. 5. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!