10 hónaposom nagyon lassan gyarapszik súlyban születése óta, pedig rendesen eszik, jó étvágyú. Gasztroenterológus ki tudja vizsgálni? Vagy hová lehet vinni, nincs-e valami belső baja?
Felevesen megduplazta a sulyat?
Mondta szakember, hogy lassan gyarapszik ?
Vagy csak te veled ugy mert Pistike a szomszedban koverebb ?
az én lányom az egy éves státuszon 9 kg volt..az sem sokkal több mint a tied. ő 3,5 kg-al született, de csak 7-8 hós kora közt duplázott, és nem is nagyon hízik most már havi 100 grammnál többet (most 1,5 éves, de 1 éves kora óta nem hízik ennél többet). Ő is úgy van mint a tiéd: ha beteg, ha fogzik, keveset eszik, nem hízik. Ennyi.
Próbálj neki kraftosabb menüt adni..írtak Sinlacot? szoktak írni ha nehezebben hízik a baba hogy azzal dúsítsd a kajád. ha jókedvű, nyugodt én nem aggódnék, akkor valószínű csak nem az a hurkás Michelin baba típus, hanem ropika, mint én voltam gyereknek, persze ha a védőnő mondja hogy gond van, vagy pláne a gyerekorvos, akkor az már valóban gond, na de akkor miért nem mondják el ők hova vigyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!