Láz esetén mi a jobb? Bent a meleg szobában, vagy kint, a hűvös friss levegőn?
nekem pedig mutatja ! Majd teszek képet, mindegy!
Ha 2 éves szaladgál akkor azt hiszem nem is annyira beteg.nekem még a 7 éves lányom is ha lázas kiviszem neki a kisszékjét és ül rajta nem szaladgál,mert beteg.
Köszönöm a válaszokat. A fiam szeret a kocsiban üldögélni, viszont annyira fúj most a szél, hogy inkább itthon maradunk. Sokat fekszik, pihen, és próbál aludni, de nem nagyon megy neki.
Majd időnként kinyitom az ablakot a szobában.
Itt is ír egy pár jó tanácsot.De még itt sem javasolja a meleget!
Pontosan ilyen helyzetben vagyok. Az orvost kérdeztem, mondta, hogy egy láztalan nap után kivihetem, de időjárásfüggő is. Ha 25 fok és szélcsend lenne, akkor lázasan is kivihetném, de a jelenlegi beborul-kisüt-fújaszél-10-15 fok van időben ne.
Viszont szellőztessek sokat és hűvös szobában aludjon (18-19 fok), amit szintén alaposan kiszellőztetünk.
Hőemelkedéssel én kiviszem az enyémeket, a nagyobb 2 éves.
37.5-38 felett már itthon csak, de nem öltöztetem be őket, nem is vágja ágyba egyiket sem szerencsére.
39fok felett viszont hűtőfördő, kúp és ágynyugalom, polár takaró, pizsama.
Nálunk ezek vannak láznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!