Repülős utazáson ki miben öltöztette kb.10 hónapos babáját? Görögországab megyünk, tehát a gépből kiszállva meleg lesz, viszont a repülőn elég hűvös van, emlékeim szerint.
10 hónapos a fiam, 2 napja jöttünk haza Törökországból. Iszonyat hőség volt kint, csak egy bady volt a fiamon, de vittem ruhapelust a gépre, ahogy elaludt azzal betakartam. De adnak takarót is. Ne öltöztesd túl, mer csak fel és leszálláskor van hűvös a gépen, amikor eléri a repülőmagasságot, már elég fullasztó a levegő. Én táskámba raktam váltóruhát,polót rövidnadrággal ha fázna, de nem volt rá szükség. Elaludt, betakartam, és csak leszálláskor ébredt fel.
Kellemes utat!:)
Köszönöm a hasznos válaszokat! Úgy látom, nem leszünk egyedül aki ilyen pici babával utazik, pedig elég sokat gondolkodtam rajra, hogy belevágjunk-e vagy sem:)
Remélem pozitív éélmény volt Nektek is és/lesz nekünk is ez a babás utazás:)!!! Biztos Ti is tengeparton voltatok, esetleg hasznos tanács, babyétel, tápszer stb vonatkozásban? Kint vásároltátok meg a pelenkát, ételeket vagy itthonról vittétek? Hogy bírta a gyerkőc a repülőt? stb.stb. Ha van kedvetek beszámolót írni és tanácsokkal - tapasztalatokkal ellátni, azt nagyon megköszönném!
Utolsó vagyok! Én csomagoltam bébiételt és pelust is, de a szállodában isteni finom kaják voltak, mindig találtunk neki valót. Repülőt jól bírta, nem sírt, aludt is, a tengert pedig imádta, és jókat aludt a tengerparton. Viszont a szobákban a klímával vigyázzatok, mi jól megfáztunk miatta, betegen jöttük haza.
Jó nyaralást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!