Ha mondjuk torokgyulladása lenne a kisfiamnak aki 16,5 hónapos, és nem tudom kiváltani a gyógyszert milyen nagy baja lenne?
Sajnos szó szerint egy fillérünk sincs egyetlen segítségünk ,sincs, és ma viszem a kicsit orvoshoz, már előre rettegek mit ír fel a dokinő mert nem tudnám kiváltani!! Az a jó hogy 2 napja nem lázas , csak iszonyúan taknyos , szörcsög röfög, nappal szívjuk az orrocskáját tök jól el van de éjjel botzalmas!
Szinte patika van itthon , tehát van miből válogatni a doktornőnek , ezeket a felsorolom neki az jó?
Kérem a negatív válaszolók kíméljenek van elég bajunk!!
Köszönöm
akkor lehet hogy én egy ufó vagyok, de ha a gyerekem lázas, és mellette náthás, taknyos akkor elviszem orvoshoz, a rendelő 5 perc, a tb meg ennyit megtehet ha már fizetem.
tudom hogy nem ez volt a kérdés, valaki itt írta hogy nem viszi orvoshoz, úgy hogy nem is ismeri a kérdező körülményeit: erre írtam hogy ha lázas volt és mellette volt más tünet akkor el kell vinni ha nem volt mellette más tünet tehát nincs együtt láz és nátha akkor nem kell...nem írja a kérdező mióta taknyos...nem zártam ki hogy a lázzal együtt már a nátha is elkezdődött.
Szóval köszönöm a válaszokat!.A dokinő megvizsgálta a drágámat èsazt mondta vírus fertőzése van ,ha lázas értelem szerűen csillapítás, c vitamin, orrszívás ezerrel , estére Fenistil csepp,ennyi!
Ma már egy fokkal jobb bár tényleg vagy 15x szívtam a nóziját!!
Ordított de ez van később jobb lesz!
Rengeteget iszik, enni kevesebbet!!
Remélem pár nap és rendben lesz!!
Mindenkinek köszönöm a tanácsát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!