Miért van a 17 hós kisfiamnak ilyen soxor virusos torokgyulladása?
Kisfiam 12.én lesz 17 hónapos ,és eddig 6x volt virusos torokgyulladása,és 3x szedtünk antibiotikumot!
Azt mondta egy patikus hogy ez igy lesz 3 éves koráig mivel fejlődik az immunrendszere!
De én mégis aggódom normális ez hogy ennyiszer voltunk betegek!!
De ezek a betegségek kb 4-5 napig tartottak tehát nem volt lázas ,meg semmi komoly!!
Kérem nyugtassatok meg.
Már arra gondoltam hogy immunerősitésként elkezdem adni neki az Oscillococcinumot!!
előre is nagyon köszönöm a válaszokat
Ha vírusos torokgyulladása van, aminek vége van 4-5 nap alatt, akkor mi a francért kapott antibiotikumot???
Az antibiotikum hatástalan a vírus ellen, viszont az immunrendszert gyengíti a védekezésben, tehát csak bakteriális fertőzés esetén kell adni.
Most akkor vagy nem csak vírusos torokgyulladása volt, vagy váltsál gyerekorvost sürgősen.
Az antibiotikum mellé ha nem adsz probiotikumot, akkor legyengíti a védekezőrendszert, így könnyen támadnak a vírusok ismét...
Most nem kapott ,hanem már a 17 hónap alatt kapott összesen 3x
és nem a torokgyulladásra
ez nem sok és nem komoly betegségek. Komoly a középfülgyulladás, tüszös mandula gyulladás, arcüreggyulladás, rendszeresen.
Fejlődik az immunrendszere és könnyebben átvészeli majd az óvódai közösségbe kerülést. Ne aggódj.
Nagyon köszönöm most mondjam azt hogy ezt akartam hallani??
De igen igy van köszönöm szépen !!
Akkor megnyugodtam!!
szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!