Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha csak 2x köhécsel a babátok...

Ha csak 2x köhécsel a babátok rögtön rohantok vele orvoshoz?

Figyelt kérdés

16,5 hós kisfiamról van szó , igaz nagyon nyálzim megint remélem csak a foga , de én ilyenkor elkezdem egyből adni 1x naponta a Sinupret -tet ,abból baj nem lehet legalább nem rakódik le a slejm!!

Mert rettegek és undorodom a rendelőtől várni órákig a még köhögős gyerekek között!

2016. febr. 18. 01:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mondom körzetis tehát nem tudom érted e utolsó ezt a kifejezést , nem magán!!
2016. febr. 18. 13:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Harom gyerek mellett vedd kicsit lazabban.
2016. febr. 18. 19:39
 13/19 anonim ***** válasza:
59%

Annyira jó, amikor valaki olyan buta, hogy még a saját kamu kérdésére adott kommentjeit se tudja követni.

" A kérdező kommentje:

Köszi kedves utolsó végre egy normális válasz!!

Sajnos mivel nem körzetis a doktornő így gondolom ezért kér pénzt!!"

"A kérdező kommentje:

Mondom körzetis tehát nem tudom érted e utolsó ezt a kifejezést , nem magán"

2016. febr. 18. 19:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem, két köhécseléssel nem rohanok orvoshoz, de arra nem is adok gyógyszert.
2016. febr. 18. 21:56
 15/19 anonim válasza:
10 ezer rengeteg?! :D Komolyan? Mert mit gondolsz (nem a kérdező, hanem a válaszoló), majd 1000 forintért kiautózik, kezeli a gyereket meg haza kocsikázik - mindezt munkaidőn kívül?! Tetszik-nem tetszik, a szaktudást meg kell fizetni. Azért nem a szomszéd Marika néni kezeli a gyereket, mert ő nem végezte el az orvosit, és nem tett neonatológus szakvizsgát.
2016. febr. 18. 23:06
 16/19 anonim válasza:
(Ja, és magánorvosról van szó... Ha ügyeletes, az más tészta.)
2016. febr. 18. 23:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám, hogy a házi gyerekorvos neonatologusi szakvizsgaval rendelkezne, utolső, lévén annak egy háziorvosi praxisban nem lehet sok hasznát venni. Szomszéd Marikanenit se akarta senki ajánlani, mint orvost, de tulozz meg egy kicsit. A kérdező össze vissza beszél, egyszer körzeti a doki, máskor nem, így nem derül ki, hogy mégis mi a helyzet. Tudod a körzeti gyerekorvos házhoz jön, ha olyan a probléma, méghozzá ingyen. A magán meg nyilván pénzt kér -életemben nem hallottam még 10e-t kérő gyerekorvosrol. ..- akit még nem hív ki az e r tele ember, ha nincs pénze
2016. febr. 19. 05:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Hol éltek? A körzeti gyerekorvos sehol nem megy ki ingyen. Három különböző városban laktam, és hívtam ki a gyerekekhez a körzetit, és mindegyik pénzt kért, ismerőseimnél is így van. Úgy szokott zajlani ilyenkor a beszélgetés, hogy "Mennyivel tartozom?" "Amennyit gondol." Ez rendben is van, rendelési idő után jön ki, rendelési időben nem is tudna, hiszen tele van a rendelő gyerekekkel, nem léphet le egy félórára.

Kérdezőnél szerintem az lehet, hogy az orvos körzeti orvos, csak nem az ő körzetében laknak.

2016. febr. 19. 06:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Kecskemét. Jó pár haziorvossal volt már dolgom, felnőttel és gyerekkel is: a beteg háziorvosa ingyen jön ki. Nyilván nem akkor, ha a gyerek picit köhög, hanem akkor, amikor nem lehet elvinni a rendelőbe. De rokonság körben is rendszeresen jár a háziorvos ingyen a nagymamához, aki nincs szállítható állapotban. A mi haziorvosunknal Pl ki van írva, hogy beteghivas 7 -8ig, rendelés 8tol 12ig, sürgős eset ezen az időn kívül az ügyeletre tartozik.
2016. febr. 19. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!