Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha csak 2x köhécsel a babátok...

Ha csak 2x köhécsel a babátok rögtön rohantok vele orvoshoz?

Figyelt kérdés

16,5 hós kisfiamról van szó , igaz nagyon nyálzim megint remélem csak a foga , de én ilyenkor elkezdem egyből adni 1x naponta a Sinupret -tet ,abból baj nem lehet legalább nem rakódik le a slejm!!

Mert rettegek és undorodom a rendelőtől várni órákig a még köhögős gyerekek között!

2016. febr. 18. 01:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem szoktam két köhögés miatt elvinni, de magamtól is magx. a calsiumot adom be neki. Nálatok nem lehet időpontot kérni a rendelési időben? Vagy hívd ki magánba az orvost.
2016. febr. 18. 06:00
 2/19 A kérdező kommentje:

Nem mert olyan rövid a rendelési idő!

De kijön csak az nekem 10.000ft ba kerülne és az most nagyon nincs!!

2016. febr. 18. 06:34
 3/19 A kérdező kommentje:

Ja és különben sem jönne ki pár köhögéy miatt!!

Amugy meg a Simupret meg nem erős gyógyszer egyszer ha adom neki 3 napig baja nem lesz tőle !

Addig kiderül lesz e rosszabul ha igen akkor nem kérdés az orvos!

2016. febr. 18. 06:40
 4/19 anonim ***** válasza:
53%

De igen, lehet baj belőle, ha feleslegesen gyógyszerrel tömöd. Nyálzik, és gyógyszer??? Normális vagy???

Más gyógyszert is adsz neki totál feleslegesen???

Ha elpityeregi magát akkor rögtön Nurofen???

2016. febr. 18. 06:46
 5/19 anonim ***** válasza:
69%

10.000 Ft?? Te jó ég! 2 köhögésre nem kell kihívni. Ha viszont lázas, láthatóan rossz a közérzete, a megszokottól eltérő a légzése, vagy hosszabb ideje vagy nagyon köhög, vidd el, mert komolyabb baj is lehet.

A Sinupret-et én is szoktam magamtól adni, az előírt mennyiségben, úgy tudom, gyógynövények vannak csak benne. Mézet is adhatsz ilyen esetben.

2016. febr. 18. 06:48
 6/19 anonim ***** válasza:

Nem, nem viszem köhécseléssel orvoshoz. De szerintem meg lehet különböztetni a sok nyáltól való köhögést, legalábbis én a kislányomnál hallom.

Gyógyszert nem adok neki, mivel nem beteges, így nincs is itthon túl sokminden.

2016. febr. 18. 06:54
 7/19 anonim ***** válasza:
80%

Először is a gyerek haziorvosa köteles a rendelési időben INGYEN kimenni, ha a gyerek állapota nem teszi lehetove hogy a rendelőbe menjen. A köhögés nem ilyen.

Épeszű ember nem gyogyszerezi feleslegesen a gyereket, nem kell neki semmit adni, ha kétszer köhög

2016. febr. 18. 07:01
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem rohanok azonnal orvoshoz. Teáztatom, esetleg megkérdezem telefonon az orvost.
2016. febr. 18. 11:31
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszi kedves utolsó végre egy normális válasz!!

Sajnos mivel nem körzetis a doktornő így gondolom ezért kér pénzt!!

2016. febr. 18. 13:09
 10/19 anonim ***** válasza:
Hát ha maganorvoshoz hordó, nem kell csodálkozni, de 10e meg így is rengeteg
2016. febr. 18. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!