Ha csak 2x köhécsel a babátok rögtön rohantok vele orvoshoz?
16,5 hós kisfiamról van szó , igaz nagyon nyálzim megint remélem csak a foga , de én ilyenkor elkezdem egyből adni 1x naponta a Sinupret -tet ,abból baj nem lehet legalább nem rakódik le a slejm!!
Mert rettegek és undorodom a rendelőtől várni órákig a még köhögős gyerekek között!
Nem mert olyan rövid a rendelési idő!
De kijön csak az nekem 10.000ft ba kerülne és az most nagyon nincs!!
Ja és különben sem jönne ki pár köhögéy miatt!!
Amugy meg a Simupret meg nem erős gyógyszer egyszer ha adom neki 3 napig baja nem lesz tőle !
Addig kiderül lesz e rosszabul ha igen akkor nem kérdés az orvos!
De igen, lehet baj belőle, ha feleslegesen gyógyszerrel tömöd. Nyálzik, és gyógyszer??? Normális vagy???
Más gyógyszert is adsz neki totál feleslegesen???
Ha elpityeregi magát akkor rögtön Nurofen???
10.000 Ft?? Te jó ég! 2 köhögésre nem kell kihívni. Ha viszont lázas, láthatóan rossz a közérzete, a megszokottól eltérő a légzése, vagy hosszabb ideje vagy nagyon köhög, vidd el, mert komolyabb baj is lehet.
A Sinupret-et én is szoktam magamtól adni, az előírt mennyiségben, úgy tudom, gyógynövények vannak csak benne. Mézet is adhatsz ilyen esetben.
Nem, nem viszem köhécseléssel orvoshoz. De szerintem meg lehet különböztetni a sok nyáltól való köhögést, legalábbis én a kislányomnál hallom.
Gyógyszert nem adok neki, mivel nem beteges, így nincs is itthon túl sokminden.
Először is a gyerek haziorvosa köteles a rendelési időben INGYEN kimenni, ha a gyerek állapota nem teszi lehetove hogy a rendelőbe menjen. A köhögés nem ilyen.
Épeszű ember nem gyogyszerezi feleslegesen a gyereket, nem kell neki semmit adni, ha kétszer köhög
Köszi kedves utolsó végre egy normális válasz!!
Sajnos mivel nem körzetis a doktornő így gondolom ezért kér pénzt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!