Epilepsziás gyermekkel mennyire változtak meg a mindennapjaitok?
A héten derült ki, hogy az 5 éves lányom epilepsziás. Azóta kb a széltől is óvnám, ha lehetne. Egyedül nevelem, baromira aggódom érte. Hétfőn jöttünk haza a kórházból, azóta velem alszik, és nem merem magára hagyni. Tudom, hogy ez nem jó igy. Jövő héten találkozunk a dokival, aki ír majd fel gyógyszert neki, illetve elmondja mit lehet és mit nem,
Akinek szintén ilyen betegségnél küzd a gyereke, hogyan viseltétek az első időszakot? Mennyi idő alatt szoktátok meg?
Milyenek a rohamai?
Az én kisfiamnál is 3 évesen derült ki, de nálunk elúszó tekintet volt a tünete a rohamnak.
Én nem éreztem azt amit te, viszont a jövője miatt aggódtam rettenetesen, és ki is készültem egyes dolgok miatt.
A gyógyszerbeállítás 3 hónap alatt sikeres lett, így azt követően már rohammentes azóta is, már 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!