Holnap az egészségügyben munkanap van, vagy már ünnepnap? Gyerekorvost felhívhatom holnap?
Másfél éves lányomnak érdes légzése van, hallani és a hátát fogva érezni is. Mellé köhécsel. Rövideket, de gyakran, és főleg alvás közben.
Sajnos belsős infó, hogy ügyeletbe a kevésbé jó orvosokat teszik, így szívesebben keresném a saját gyerekorvosunkat, de nem tudom, hogy a holnapi nap minek számít.
Ünnepnap, már le kellett dolgozni a holnapot.
Bocsi gondolom nem egy órája lett beteg a kislányod, igy marad az ugyelet, ha szerencséd van akár a saját dokitok is ügyelhet.
Pár órája kezdődött, már rendelési idő után. Mivel semmi más tünete nincs, jókedvű, eszik, iszik, nem lázas, egyelőre figyeltem, hogy hogyan alakul a dolog.
Most alszik, néha felköhög, de nem sír, alszik tovább. Reggel meglátom, hogy javul-e spontán, vagy fennáll még a furcsa légzése.
Sajnos itt területi alapon van az ügyelet (a doki területen kívüli ellátásban foglalkozik vele).
Az ügyelettel már volt dolgunk, az orvos piaszagúan érkezett és kézmosás nélkül túrt a gyerek szájába. Emiatt talán érthető, hogy fenntartásokkal kezelem ezt az ügyeletet...
Előkapartam egy ismerős ismerősét, aki nyugalmazott gyerekorvos és ilyen lehetetlen időben is felhívhattam.
Azt mondta, hogy a fogzás miatti nyál és a slejm csorog hátra, az okozza.
Inhaláltatni kell meg ágyról lelógatott fejjel az orrába csepegtetni, hogy leszedje a cuccot és akkor elkezd tisztulni az egész rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!