Titeket nem zavar ez a szintű gyógyszer (és pénz) pazarlás?
Először Ambroxol tevát vettem azt ugye 1 hónap után ki kell dobni. Azután Prosbal-t. De nem múlt a köhögés, így a doktornő adott antibiotikumot, meg az ACC szirupot javasolta.
Olvastam az oldalán, hogy felbontástól számítva 18 napig (!) jó. 2x2,5 ml a felírt adag, tehát 20 nap alatt szedné be, de ugye 4-5 napig lehet max adni. Tehát nagy része tuti kuka a 100 ml-nek.
Ezek a kiszerelések családoknak vannak, ahol több gyerek beteg, vagy mivel mindenképp meg kell vennem, akkor vegyek nagyobb adagot, a maradékot Úgyis kidobom. A fülcsepp detto.
Ezek 2000 ft feletti tételek, és java biztosan a kukában landol.
Ez miért jó? Miért kell pazarolni? Miért nem lehet kisebb kiszerelést gyártani???
Na ezért nem veszek én soha gyógyszert se magamnak, se a 3 évesemnek.
Pedig most, hogy elkezdte az óvodát hozza haza sorra a vírusokat, bacikat, én is elkapom tőle, de szedjük nagy adagban a vitaminokat, ha betegek vagyunk több gyömbérteát iszunk, köhögésre ott a kakukkfűszirup, ezt házilag bárki elkészítheti, valamint kiváló a hagyma, fokhagyma is immunerősítésre, bár ez utóbbit a gyerekek nem nagyon szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!