Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Gyomorrontás miatt 3. napja...

Gyomorrontás miatt 3. napja hasmenős 1,5 évesnek mit adjak enni? (étvágya van, éhes, de minden átfolyik szegénykén)

Figyelt kérdés
próbáltam már 5-8 hónaposoknak való üveges bébiétel is, ill olyat is ami csak gyümölcs, hát pár perc és buborékol vissza a pelenkában..
2015. dec. 3. 18:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

eddig úgy néz ki, felénk nem kapható.

sőt. semmi, ami hasfogó lenne és 3 év alatt lehetne adni..

de még megyek majd más gyógyszertárakba is, nem voltam még az összesben.

2015. dec. 5. 14:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Tejitalt se adj neki!

Ilyenkor teljesen mellőzni kell mindent, amiben tej van!

2015. dec. 5. 18:03
 13/16 A kérdező kommentje:

"az tök jó..."

éhen csak nem lehet egész nap..

egyedül a tejital nem jön vissza, és szinte az van benne, mert amennyit pl krumplispogácsából, v kenyérből megeszik, az nagyon kevés egy napra, több napra..

mondenesetre kaptam végre ors200-at nem értem a tájékoztatóját..

ami szerint 3-4 órán át mást nem kaphat csak azt(vizet sem ihat a gyerek? szóval étkezés után kell adni vagy hogy?)

és a dehidratáció után azonnal táplálni kell a gyereket. (mi után???mikor?adjak majd gyorsan kenyérhéjat?)

2015. dec. 5. 21:21
 14/16 A kérdező kommentje:
akkor vizen éljen meg krumpli, rizs, amiket írtak?
2015. dec. 5. 21:22
 15/16 A kérdező kommentje:
és akkor bölcsiben ne egyen semmit?
2015. dec. 5. 21:23
 16/16 A kérdező kommentje:

hétfőn felhívom a dokit

addig meg kísérletezgetek az ors-el

2015. dec. 5. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!