Refluxos babák anyukái, milyen gyógyszer segített a babátokon?
7 hetes kislányunk szinte egész nap sír , aludni sem igazán tud.Sajnos már minden egyében túl vagyunk, ami segíthetne( gyógytápszer, ágyemelés , állandó függőlegesben tartás, alapos büfiztetés, Gastrotuss )
Nutritont még nem mertem elkezdeni, mert anno a nagyobbik lányunknak iszonyatos szorulása és így fájdalmai voltak tőle.
Most egy Omeprazol nevű savcsökkentőt kap 3 napja, de egyenlőre ez sem segít.
Motiliumot is felírt az orvos, de azt még nem kezdtem el adni, mert a nagyobbikunknál csak hasfájást hozott, javulást nem.
Főleg gyógyszeres tapasztalatokra lennék kíváncsi, kinek mi segített, és mennyi idő alatt.
3as vagyok
Biztosan jól diétázol? Neki nullás diétánál két nap után látszott a javulás. Sok mindennél be lehet nézni pl. a zsírban is van kivéve kométa, vagy mirelit zöldségbe én fagyasztottal csináltam a borsólevest,sok kenyérbe,péksüteménybe van,vagy készítés közbe szennyedőzhet
Köszi az ötletet, de sajnos kizárólag tápszeres
A testvérénél is ez volt, hogy a fehérjementesség önmagában nem oldotta meg a refluxot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!