Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Fütyis kérdés, nagyon sürgős?

Fütyis kérdés, nagyon sürgős?

Figyelt kérdés

15 hónapos kisfiam fütyijének a tövében pirosságot látok. A tövében körbe végig elég látványos kipirosodás van. Ma 1 hete kapta az MMR oltást, a szája körül csupa kiütés. Azzal függ össze?

Vagy csak kicsípte a pisi?

Esetleg gomba? Sajnos az sem kizárt, mert szájpenésze is volt (ami szintén gomba), én terhes vagyok és nekem is volt most egy gombás fertőzésem.

Holnap mindenképp elviszem orvoshoz, csak addig is mit kenjek rá vajon. Ha gomba, az hogy néz ki? Oltás okozhat ilyet? Ha a pisi kicsípi, az hol pirosodna ki?

Köszönöm

2015. nov. 25. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:

oltástól lehet-e : fogalmam sincs :)

Gomba: ha a szájpenésztől lenne, akkor először a fenekén jön ki, meg a zacsin, piros és "pattanás szerű" pöttyökkel van tele

Pisi esetleg kicsípette, vagy az is lehet, hogy bepállot kicsit, sima popsikenőccsel kend be, kétlem, hogy komolyabb gond lenne, írd meg majd mit mondott a doki légyszi! köszi :)

2015. nov. 25. 20:21
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Nagyon remélem nem gomba, sajna most végigsöpört rajtunk, nagyon szégyellem, de ez van.

Bekentem neki Neogranormonnal, aztán holnap már okosabb leszek. Mindenképp elviszem azért orvoshoz, mert az arcán lévő kiütések is aggasztanak picit, bár az szinte biztos, hogy az oltástól van.

Fenekét direkt néztem, azon sem bőrpírt, sem pöttyöket nem láttam.

Szegény a rossz időben többet van bezárva a pelenkába, sok ruhában, így könnyebben bepállik a fütyije. Remélem, hogy nincs komolyabb.

Gyakrabban kell pelust cserélni és hagyni, hogy szabadon legyen picit szellőzni.

2015. nov. 25. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!