Kisfiús anyukák, fütyis kérdés?
Figyelt kérdés
Mikor kell elkezdeni és hogyan húzgálni a bőrt: Olyan pici lyuk van ott, hogy úgy tűnik, soha nem lehet hátra húzni. 9 hónapos baba anyukája2013. jan. 27. 21:32
1/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy 2 éves korig nincs vele teendőm!
De hát ahány orvos, ....!
2/9 anonim válasza:
Nekem is ezt mondta.2 eves koraig nem piszkaljuk.
3/9 anonim válasza:
Én két éves kort olvastam a neten. Hollandiában élünk, a fiam elmúlt két éves, és szakember nem nézett még rá sem a fütyijére, és ez engem nagyon idegesített. Két és fél éves volt, amikor Mo.ra mentünk, elvittem ott gyerekorvoshoz. Ő azt mondta, hogy semmi gond, élettanilag le van tapadva, HAT ÉVES KORIG!!! nem probléma. Minden fürdésnél, amikor fel van puhulva a víztől, húzzam meg óvatosan, ameddig engedi magát. Ne rángassam, ne erőltessem. Ennyi a teendő.
4/9 Babeli Zurzavar válasza:
ez igy van ahany orvos annyi velemeny: nekunk 2 gyerekorvosunk volt a 9 honap alatt, mind a ketto annyit kert, hogy furdes kozben ameddig engedi huzzuk fel, csak hogy szokja szinte. Most legutobbi vizsgalaton kicsit szuknek talalta, kapott 2 fele homeos bogyot.
5/9 anonim válasza:
Nekem is mindenki mást javasolt. Én már néhány hónapos kora óta fürdéskor mindig picit hátrahúzom, és most már egész szépen hátrajön, de még nem teljesen. Most 13 hónapos. Nemrégiben egy orvos azt mondta, nem kell vele törődni, majd két éves korában majd úgyis megnézi neki a gyerekorvos, és ha kell, beavatkoznak.
6/9 anonim válasza:
Nekem is azt mondta az orvos, hogy hagyjam békén!
7/9 anonim válasza:
:D
Nekem azt mondta a gyerekorvos h fürdéskor mindig picit húzzam hátra amennyire "engedi" :D
4hós.
8/9 anonim válasza:
Az én fiamét az egy éves státuszon már hátrahúzta a doki és megmutatta,hogy minden fürdésnél így csináljam!
9/9 anonim válasza:
Hát ez érdekes. Nem rég volt egy ugyanilyen kérdés, és én is azt írtam, hogy 2 éves korig nem kell piszkálni, erre jól lepontoztak, és már szinte rám akarták hívni a gyámügyet, hogy nem látom el rendesen a gyerekemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!