Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Oltás időpont nem tanácsadásko...

Oltás időpont nem tanácsadáskor, hanem rendelési időben? Nálatok is van ilyen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tavaly is így lett beteg a gyerekem, kórház is lett a vége, szóval ezért aggódok már előre. Nincs másik időpont tele a tanácsadási nap, csak akkor tudtak adni, amikor sima rendelés van. Oltást kell kapnia, szóval muszáj vinni... De betegek közé? Ti mit tennétek / tesztek? Félek, megint összeszed valamit amíg várunk.
2015. nov. 23. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:

A mi gyerekorvosunk a kötelező védőoltást csak tanácsadáson adja be, ebből nem enged. Fakultatív oltást, ami nem kötelező, azt beadja rendelési időben is. Bár én sem értem, hogy mi a különbség, miért lehet fakultatív oltást rendelési időben beadni.

Mond a dokinak, hogy te mindenképp tanácsadáson akarod beoltatni, nem akarod betegek közé vinni a gyereked. Elvileg nem tagadhatja meg, hiszen oltást ugye, ha jól tudom csak tanácsadáson lehet beadni.

2015. nov. 23. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk volt, hogy rendelési időben kapták meg az oltást. De olyankor nem kellett várakozni a beteg gyerekek között, hanem mikor látták, hogy megérkeztünk, következőre minket hívtak. Ha behívnak tényleg akkor, mikorra az időpontot kaptad, akkor szerintem nem annyira gáz. De legközelebb jóval előre kérj időpontot, hogy tudjatok menni tanácsadási időben.
2015. nov. 23. 21:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindig tanácsadáson adnak a következőre, szóval nem én kérem. Tegnap voltunk és decemberre adták. Mivel teljesen tele van már nekik, így rendelési időre tudtak csak adni. :/:/
2015. nov. 23. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk van egy külön bejárat is, ha nem lenne beteg a gyerek és ott lehet kopogni.

Ha ilyen nincs nálatok, akkor a B megoldás lehet, hogy a rendelési idő legelején vagy legvégén menjetek, amikor még/már nincsenek ott a beteg gyerekek.

2015. nov. 23. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Eredetileg minket is normál rendelési időpontra hívtak, de jeleztem hogy inkább másnap, tanácsadási időben mennénk. Nem akadékoskodtak.
2015. nov. 23. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk egyszer volt ilyen, hogy nem tanácsadási időben kapta az oltást. De nálunk egy épületben van a rendelő és a tanácsadó. Mi a tanácsadóban vártunk, és a doki átjött a normális betegrendelésről. Maszkban, meg minden. Szóval nem kellett bevinnem a betegek közé szerencsére.
2015. nov. 24. 07:03
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Melyik oltás? Az MMR-t biztos nem engedném betegek közt beadni. Adjanak akkor 2-3 hónap múlva időpontot, amikor lesz hely. Az én kislányom 19,5 hónaposan kapta meg az MMR oltást, pl. mert amikor 15 hónapos volt épp hőségriadó volt. Nem engedtem beoltatni szerencsére. Kívánnám az orvosnak, hogy legyen hőségriadó alatt 39-40 fokos láza, mint amilyen most volt a kislányomnak 8 napig az MMR oltás után!
2015. nov. 29. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!